Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПП платили на лобистите на Кремъл в САЩ, за да вкарат Бойко Борисов и Портних в списъка Магнитски още през март

ГРЪМ в „Рая на Евроатлантиците“!

Българи извън страната против двойно гражданство в управлението

Страх тресе Сглобката при Ротацията, страшно дебнене пада. Нощеска се появи фейк в малка провинциална медия, че Киро и Асен плащат на лобисти в САЩ, за да уредят спешна среща на Денков с Байдън преди ротацията и да я осуетят. Това не е вярно. Диктувано е от представител на другото лоби в зловещата Зглобка – злобка. Такава среща не се урежда за ден – два и не струва пари. Нито ще промени нещо. Самият Борисов плати 2,2 милиарда за самолети на чертеж и изчака 2 години Белия дом да го приеме.
Истината е друга.

Проф. Джефри Сакс: Външната политика на САЩ е измама, изградена върху корупция

Продължаваме Промяната лобира ортака им Бойко Борисов да бъде санкциониран по „Магнитски“!

ИЗВЪНРЕДНО от BNEWS! Нова порция санкции по „Магнитски“ от САЩ се стоварва около ротацията в Сглобката!

Схемата вече е отиграна. Така Цветан Василев и Иво Прокопиев платиха и вкараха врага си Делян Пеевски в списъка с помощта на Иван Кръстев. Сега ПП целят смъртоносен удар и довършването на ГЕРБ като трупен донор за тяхното управление на Сглобката. Още един удар по Магнитски срещу ГЕРБ би го убил.

В САЩ има трети списък за санкции по Магнитски, за който BNEWS пръв и единствен съобщи. В този списък има много имена на политици и то от трите партии в Сглобката. Едното е на бивш кмет от град Варна и затова местния сайт, който го играе про ГЕРБ и про ДПС, рие напоследък.
Именно затова плащат на лобисти ПеПетата с нашите пари в САЩ. По идея на олигарси, минали по утъпкания път на лобизъм във Вашингтон, Киро Петков и Василев лобират пред Белия дом, а не пред Когреса, в третия списък по Магнитски да бъдат включени колкото може по-голямо количество политици от ГЕРБ (Портних, кметове, двама бивши министри) и най-едрата акула досега Бойко Борисов. Не, че няма да има и бивши министри на ПП и на Румен Радев. Това е замисълът на хода на ПП и това ще им донесе сигурен успех да стопират Ротацията или да я обърнат в своя полза. Шансът Борисов да попадне сега в Магнитски е мижав (под 10%), но рано или късно това ще се случи, а неговият страх е огромен. Това се знае и вижда от неговите врагове и приятели и те се възползват максимално от това. Лобистката фирма, наета от Киро и Асен е работила за имиджа на Лукойл и Кремълските интереси във Вашингтон. Вероятно в дъното на схематв е дерогацията на руски нефт, която бе отменена, а сумите към лобистите са много по-големи от порядъка на няколко милиона долара, но са поети от дъщерна фирма или агенция на Лукойл. Примерно такава е пиар агенцията „Орта“, базирана официално в Лондон.

Днес Настимир Ананиев издаде четата и призна пред БНТ с половин уста, че лобизмът във Вашингтон има връзка с Ротацията. Може да сме платили, за да вкараме Борисов в Магнитски, вметна небрежно лукавият дебелак по БНТ, но водещият не зацепи.

През последните седмици всички говорят за ротацията, а всъщност имаме ротации – от една страна, ротация в Народното събрание, където Никола Минчев трябва да седне на мястото на Росен Желязков, и след това имаме ротацията, която трябва да се случи в правителството. Това коментира в „Денят започва с Георги Любенов“ депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

По думите му, как ще се случи ротацията и с кой мандат, това е технически нюанс, защото може да се случи и с първия, и с втория.

„Аз предпочитам да се случи с нашия мандат, но това не е обсъждано. Всъщност това не е изговорено. Има две ротации. За мен лично, би трябвало да се започне с първата в Народното събрание, защото НС избира кабинет, както в случая предния път, да направим ротацията с председателите на Народното събрание и след това да си спазим договорката и ние ще сия спазим, която сме заявили още в началото“, поясни Ананиев.
По думите му, това което е договорено, е съставът на Министерския съвет да остане същия. Има забележки към отделните министри:

„Но никой еднолично не може да смени министър. Трябва да има съгласие на двете коалиции – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, за да може да се случи каквато и да е промяна в състава на МС. Ако няма такова съгласие, съставът ще остане същия.“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПП платили на лобистите на Кремъл в САЩ, за да вкарат Бойко Борисов и Портних в списъка Магнитски още през март - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!