Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Армията купува автобуси за над 27 млн. лева

Автобуси за малко над 27 милиона лева без ДДС купува армията за поделенията си. Обществената поръчка приключва в началото на февруари.   

111 автобуса иска да купи министерството. Около 20 до 22 места. И по 30 с от 35 до 55 места. Те са предназначени за военно формирование в Негушево, където е бригада "Логистика", отговаряща за съхранението на материалните средства на Българската армия. Предвидено е рамковият договор да е за 4 позиции. 

Вацев: Кабинетът на Денков чака заповед от Пентагона да ни вкара във война с Русия. Договорката за Шенген е свинщина

Ударният флот на НАТО ще тръгне към Крим покрай конвенцията от Монтрьо

Един от вариантите е Министерството да плати до 100% авансовото от стойността на конкретния договор. Или да разсрочи плащанията към избраната фирма. Нейното ръководство трябва да представи декларация по европейски образец, че не е свързано с Русия или регистрирано там. Документацията е публикувана в електронния портал за обществени поръчки. 

Последният доклад за състоянието на отбраната (22) отчете, че незадоволителното техническо състояние на наличната морално и физически остаряла и оперативно несъвместима съветска техника и въоръжение води до негативно влияние върху подготовката и поддържането на съществуващите оперативни способности.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Армията купува автобуси за над 27 млн. лева - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!