Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Първи ключов от ГЕРБ поиска оставката на Денков и Сглобката за вкарването на 6000 афгански мигранти!




Facebook

Борисов пусна напред острието на ГЕРБ Делян Добрев да тества нагласите за оставка на кабинета Сглобка след чутовното национално предателство на Денков, ПП/ДБ/ДСБ и Габриел да пуснат хиляди афганистанци срещу мижавото обещание от ЕС за „Шенген по въздух“. Интересно е, ча за външната политика и миграцията в кабинета на Сглобката отговаря ГЕРБ чрез двамата външен и вътрешен министри Мария Габриел и Калин Стоянов.

Иран изгони накуп над 60 000 афганистанци САМО за месец!

Пакистан гони афганистански мигранти заради самоубийствени атентати. И кой ги поиска веднага?

Ето как хасковлията поиска оставката на целия позорен кабинет, предал националните ни интереси на „началниците“.

„Според Епицентър, Денков се е съгласил да приемем 6000 афганистански бежанци. По-лошото е, че ако това е договорка по принцип, то връщането на огромен брой бежанци у нас ще продължи.

Ще трябва да се строят нови лагери. Къде? В хасковския регион са над 50% от местата за настаняване на бежанци. В моят район хората сме гостоприемни и състрадателни към бежанците, защото самите ние сме потомци на бежанци от беломорска и одринска Тракия. Повече обаче не можем да приемем при нас! Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас?

Нито мога да го разбера това, нито да го повярвам! Разбирам да получим пълноправно членство в Шенген, ама срещу „въздушен“, без ангажимент за Шенген по суша ми се струва толкова лоша сделка, че си е чисто национално предателство, перфектен повод за оставка на цялото правителство и позорен край на така наречената сглобка.“

Това написа току що Делян Добрев във ФБ.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Първи ключов от ГЕРБ поиска оставката на Денков и Сглобката за вкарването на 6000 афгански мигранти! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!