Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Денков ВИ вкарва 6 000 афганистанци от Австрия, за да получи „Шенген по въздух“!

МВР: България е спряла над 193 000 нелегални мигранти по пътя им към Европа през тази година

Сглобката изпълни мисията си и продаде България без пари! България се превръща в клоаката на Европа – официално Сглобката прави страната ни в бежански лагер за афганистанци!

Иран изгони накуп над 60 000 афганистанци САМО за месец!

Пакистан гони афганистански мигранти заради самоубийствени атентати. И кой ги поиска веднага?

Националният престъпник Денков е договорил с Австрия да приеме незабавно 6000 афганистанци срещу Шенген по въздух и без дата са включване на сухопътните граници!

България се е съгласила на всички условия на Виена, за да вдигне тя ветото за Шенген по въздух и вода, и това ще стане факт до края на деня, съобщи Епицентър от дипломатически източници.

България ще приеме бежанци, предимно от Сирия и Афганистан, срещу частичен Шенген – това е записано в Декларация, която до края на деня ще бъде официално оповестена, заявиха пред медията ни източници от правителството.

Става въпрос за мигрантите, които са били регистрирани в България и Румъния и след това са подали молба за убежище в Австрия, които трябва се върнат в двете страни. Според австрийското министерство на вътрешните работи тази година това се отнася за 2000 души, които трябва да се върнат в Румъния, и за 6000 души, които трябва да се върнат в България.

В Декларацията няма договорена дата за сухопътен Шенген, изрично подчертаха източниците ни. Не се и водят преговори за хоризонт, към който да се стремим за пълноправно членство в свободното шенгенско пространство.

Декларацията е европейският правен документ, който отчита интересите на трите държави – България, Румъния и Австрия.

Ексклузивно от „Бареков без цензура“: България става държава – капан за мигранти и за собствения си народ

Шенген по въздух: какво означава? Който влезе по суша от Юг и Изток у нас (Сирия, Афганистан, Магреба, Африка) остава тук, докато не стане „европеец“.
Който го върнат със самолета от Австрия и Западна Европа пак остава тук, докато стане „европеец“.
Сглобката ни го набива хем с 200, хем четвъртит, защото угоди на „началниците“, които им го набиха с 200 на тях и превръщат България в „капан за арабски и африкански мигранти“
и в „капан за народ от наивници“.
Сглобката на ПП и ДБ/ДСБ с ГЕРБ е най/ удобното, най-зависимо, най-некомпетентно, най-безавторитетното и най-безотговорното правителство, което България някога е имала. Самоубийствена за България и българския народ амалгама (или буламач) от страх, крадливост, алчност, предателство и некомпетентност.

Коментирайте и вие националното предателство на Денков и Сглобката

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Денков вкарва 6 000 афганистанци от Австрия, за да получи "Шенген по въздух"! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!