Следвайте "Буднаера" в Телеграм

BNEWS: Вижте какви показания даде в САЩ пред ФБР Васил Божков за бизнеса на аверите си Домусчиев и Бойко Борисов!

Половин тон кокаин на кораба на БМФ Домусчиеви прецака опита на Борисов да стане ротационен премиер на Сглобката и отново го изправи пред проблеми със САЩ.
Връзката „Верила“ – кокаин – собственици – политик е проста и ясна като морска пътека на „Лунна светлина“.

Въпреки мълчанието на агнетата от БТВ, НОВА, Капитал и БНТ, вашият BNEWS и нашите източници във Вашингтон и Брюксел ще осветят истината за своите многобройни читатели. Може ли половин тон кокаин на кораб край Ирландия да разбърка политическия пасианс в България? Може, защото политика, бизнес и престъпност в България са оплетени като свински черва.

Кокаиновият кораб „Верила“ тежко освети в Капитолия бизнес и политическите връзки на Домусчиеви с ГЕРБ и нейния лидер Борисов.

Бойко Борисов е с два жълти картона от САЩ, а червеният картон за дисциплинарно поставяне в клетката на изолатора е въпрос на формалност. Бизнес връзките на лидера на ГЕРБ непрекъснато излизат наяве и не могат да бъдат скрити като дупките на стар балтон, прояден до хастара от молците, въпреки мириса на нафталин.

Бизнес връзките на Борисов с Домусчиеви отдавна са осветени в САЩ покрай тяхно полуофициално съдружие в НОВА ТВ и от многобройните доклади и сигнали, депозирани от Васил Божков – Черепа пред Държавния Департамент във Вашингтон и ФБР. Домусчиев е оперативно интересен на американските служби покрай офшорните си сметки на тяхна територия и инвестициите си от 100 милиона долара в няколко американски щата в заводи, складове, биолаборатории и недвижима собстеност. На практика Домусчиев избягва попадането си в списъка „Магнитски“ още в първите два тиража на косъм, защото е буквално в ръцете на американците много отдавна и може във всеки един момент да бъде ползван от тях като защитен свидетел срещу мафията.

ИЗВЪНРЕДНО от BNEWS! Нова порция санкции по „Магнитски“ от САЩ се стоварва около ротацията в Сглобката!

През последните две години под давлението на Борисов Домусчиеви пръскат явно над 5 милиона долара за лобисти в САЩ и за фондацията на либералната икона Бил Клинтън, който заедно с жена си Хилъри олицетворяват Дълбоката държава на левицата във Вашингтон. Колко пари са похарчени за лобизъм и пиар през други фирми е неясно, но се предполага от анализи на наши изтници, че е в пъти повече.

След заляването на кораба Верила с половината тон чист кокаин, всички тези пари изглежда са пръснати нахалост, а репутацията на Домусчиев и неговите протектори и безвъзвратно наранена. Ако Доналд Тръмп спечели изборите догодина, снимките с Клинтън и милионите, изсипани в неговата фондация ще са лоша инвестиция, също като да си купиш фабрика на 9 септември.

2,2 милиона долара за избелване на имиджа в Сената и Конгреса във Вашингтон от собствениците на кораба с половин тон кокаин ДОКУМЕНТИ

Показанията на Васил Божков срещу тандема Борисов&Домусчиев в САЩ

Най-тежките показания срещу Домусчиев в Америка са дадени от неговия бивш авер Васил Божков. Пред ФБР бившият хазартен бос твърди, че е бил рекетиран в бизнеса от Бойко Борисов и Влади Горанов, а Кирил Домусчиев се е явил като посредник на Борисов и гарант по споразумението между Божков и рекетьорите му. За целта Божков трябвало да налива по 20 милиона лева годишно в общия им бизнес в НОВА ТВ под формата на „реклама“. Срещу парите той получава съпорта на държавата и в Комисията по хазарта. Божков описва в сигнала си, че Домусчиев е миноритарен партньор на бившия премиер и го нарича пред останалите и пред него самия „началника“ – „the Boss“. Божков прилага и оригиналната паметна бележка, писана на ръка и с приложени подписи на двамата.


Американските служби обмисляли заповед за арест на Бойко Борисов и Кирил Домусчиев още през 2021 година, но забавили случая, защото използвали дипломатическото и финанасовото оръдие „Магнитски“, което се оказа много ефективно за обръщане на прокремълската ориентация на България по време на правителството на Борисов с Атака и ВМРО.

Освен това, тайно в САЩ показания срещу тандема Борисов – Домусчиев (Влади Горанов) е дал и бивш главен прокурор на Република България, който детайлно описва бизнес връзките на Домусчиев с Борисов.

Футболни босове (Домусчиев младши от ФК Лудогорец и Божков от Левски на среща с премиера Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров). Такава среща в Министерски съвет направо препира имиджа на всеки бизнесмен.

Освен кокаин, корупция и рекет, има намесено и черно тото. Божков, като бивш собственик на двата най-големи футболни клуба у нас, твърди, че Борисов и Домусчиев заедно управляват БФС чрез подставеното си лице Борислав Боби Михайлов, известен като Перуката. Перуката е свързан с краля на световното черно тото в Сингапур Дан Тан, който лежи в затвора за уреждане на футболни мачове по цял свят.

Божков твърди, че е принуден насила от премиера Борисов да закупи и финансира ФК Левски, чрез който Борисов упражнявал политическо и бизнес влияние, а преди това подарил няколко шампионски титли на Лудогорец, който е собственост на Домусчиеви.

Санкционираният по „Магнитски“ бивш финансов министър Влади Горанов е топлата връзка на Борисов с Домусчиев, твърди Васил Божков.

Заловеният кокаин в огромно количество на кораба Верила на Братя Домусчиеви поставя въпроса за връзките на българската олигархия с трансокеанската и ирландската мафия.
ФБР (FBI) и службата за борба с наркотиците ДЕА (DEA) тепърва ще се занимават с десетките показания и свидетелства, които получиха от България, която се оказа ненадежден атлантически партньор.
Възходът на кариерата на бившия генерал от МВР Бойко Борисов изгря със залавянето на трансатлантически канал за наркотици в операция „Лунна светлина“ и ще залезе напълно с акцията на по залавянето на половин тон кокаин на българския кораб на приближените до него бизнесмени.

Очаквайте скоро подробности в BNEWS, както и интервю с високопатавен служител на DEA.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО в BNEWS: Вижте какви показания даде в САЩ пред ФБР Васил Божков за бизнеса на аверите си Домусчиев и Бойко Борисов! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!