Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов става премиер за четвърти път!


По-гнусна, долнопробна и свинска власт никога не е имало в България. Вие сте еманация на политическия упадък!

Би Нюз

Лидерът на ГЕРБ е на път пак да стане премиер. От осъществяване на замисъла му го делят няколко месеца. През това време държавата ще се тресе от батаците в парламента, а под масата ще се делкат милиарди, докато конституцията се пече на бавен огън в Конституционния съд.

Мотивите му са – реабилитация и мечта за реваншизъм спрямо унизилите го и за да избегне нова гавра и арест под натиска на САЩ. Борисов е уплашен до смърт и въобще няма да чака безропотно пак пияни психопати да го арестуват вкъщи по бели гащи.

Борисов си нареди мача. Постигна комфортен тандем с Пеевски, разбра се с Васил Божков и другите си архи врагове и унищожи Кирил Петков и „Промяната“. Просто ги купи с власт, пари и привилегии, а невиделите Киро, Лена и Денков клъвнаха като гладни шарани на гола кука. Сега само остава официално да ги разцепи и да си подсигури услугите на Христо Иванов и Асен Василев като негов антураж – да папкат и да слушкат. Тези поне го могат – да въртят ибрика лустросано като келнери в Риц.

Борисов е твърдо решен пак да е премиер. За целта ще използва безвремието и блокажа в САЩ през следващата година на избори.

САЩ не биха вкарали в Магнитски действащ премиер, а ще им се наложи и да извадят и всеки в списъка, който заеме висок държавен пост междувременно.

Планът на Борисов е да изчака малко и да пусне напред нефелната Пунта Мара Габриел, ако ПП и ДБ му клекнат на условието да вкара доста негови министри. Ако това стане, Борисов се цели в убедителна победа на евроизборите три месеца по-късно и още веднага след тях нов успех – на извънредните парламентарни.
Самата Габриел ще прави какво и се нареди. Може и дори да се откаже в полза на Борисов ден преди да дойде Ротацията през март и така да направи Киро и Денков за посмешища.
При това положение Борисов ще избира за коалиционни партньори или само верниите съюзници от ДПС или заедно с тях ще разцепят ПП и ДБ и ще го превърнат поотделно в патерици.

Сигурно е, че Борисов ще опита и ще успее да раздели ПП от ДБ още на европейските избори с обещание за повече места в Европарламента за жълтопаветните и дори вече е харизал мястото на еврокомисар на вярната си подлога Христо Иванов.

Този план почти е обречен да успее, а Борисов е калкулирал вътре и явен провал на американците в Украйна и проблеми за демократите в битката Белия дом. По- нататък надеждите на Борисов са свързани с изолационистката политика на Доналд Тръмп.

Сигурно е, че ДПС вече ще иска квота министри за подкрепата си, а Делян Пеевски е с апетити за минимум вицепремиерския пост по силовите или икономическите въпроси. Строителството и икономиката също отиват при ДПС заедно с още поне 5-6 министерства в сделката с Борисов.

Дали сметките на Баце Бойко са без кръчмар, само времето и глупостта на местните политици с манталитет на банкянски Матахарита следващите 12 месеца ще покаже.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бойко Борисов става премиер за четвърти път! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!