Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По-гнусна, долнопробна и свинска власт никога не е имало в България. Вие сте еманация на политическия упадък!


Калина Андролова

Подивелите свине, които унищожават България, не могат да бъдат спрени! В парламента вземат решения за България убийци, рейдъри, основатели на корупцията в България, откровени проститутки, за които се носят легенди, баш крадци и употребяеми от американците бандити, които преди крадяха от геополитическите им противници, а сега приклякат и облизват подметките на служителите в посолствоТО за опазване на кожата си.

Тази глутница от мултимилионери и милиардери няма да се спре пред абсолютно нищо! Ще ликвидира хора, ще рекетира, ще събира компромати, ще довърши България и ще се омете оттук с откраднатите милиарди. Повече в България нищо добро няма да се случи. Не и в близко бъдеще. Продажници невежи! Не желая повече да се занимавам с вас. Не се накрадохте, свине прости, непрочели една книга през живота си! Долнопробни чалгаджии, които опростачихте българския народ с погрома върху образованието.

Унищожихте службите, здравеопазването, индустрията, армията, възможностите за нормално икономическо развитие. Вие създадохте една България на патронажните хранителни вериги и некадърното държавно управление. Нека Господ ви дари с това, което заслужавате. И нека това да е съвсем скоро! Ако заслужавате щастие, нека е щастие, ако заслужавате линч, нека е линч! Това, което всеки нормален човек научава през живота си, е че свинщините се заплащат. Ама не с пари. А с отнемане, нараняване и проболяване на най-милото. А за всеки най-милото е различно. Но общото между всички мили неща е, че се откъсват с кървене в душата, в същността на човека, с писък във всяка клетка.

И представете си, това се случва, дори и когато парите са направили много сигурно и непробиваемо съществуването ви, тежко заблудени локални величия! И вие ще си платите, независимо от лазенето. Защото НЕ посолствоТО ще ви оценява, тъпаци! А ще ви оценява по делата ви сила, по-висша от земните ви господари.

По-гнусна, долнопробна и свинска власт никога не е имало в България. Вие сте еманация на политическия упадък! И дори не става дума за грабежите ви, които нямат край. А става дума за това, че сте некачествени хора. Властта и парите са ви извадили сърцата и са ви изгладили мозъците, за да не ви пречат гънките! Психопати, зависими, простаци, алчни свине и най-семпли сред семплите илитерати! Вие взаимно се крепите и обичате, не можете един без друг. Време е да се появи нещо ново и да омете тази окаяна вдебилена мрежа от осакатени ментално индивиди. Които са си въобразили, че могат да разполагат с държавата като с проститутка, да я подмятат и продават както им хрумне. На това трябва да се сложи някакъв край!

И този край няма как да мине по мирен начин. Просто не е възможно. Никой да не пише, че не харесва поста ми. Просто да напусне приятелската ми листа! И да славослави тази сган на друго място. Благодаря!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!