Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тъкър Карлсън: Лойд Остин заплаши конгресмените, че ако не одобрят помощта за Украйна, ще изпрати роднините им на бойното поле

Бившият водещ във Fox News Тъкър Карлсън обяви, че министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е заплашил конгресмените, че ще изпрати чичовците им, братовчедите им и синове им да се бият с Русия, ако помощта за Украйна не бъде одобрена.

Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си в Украйна - неутрален статут, денацификация и демилитаризация

Това разкритие идва дни след като служителят на дома на Белия Джон Кърби каза, че „американската кръв“ ще бъде цената в подкрепа на бъдещия Владимир Зеленски, ако не бъдат изпратени пари на Киев.

„Администрацията на Байдън разкри, че заплашва американците за Украйна. В секретен брифинг в Камарата вчера министърът на отбраната Лойд Остин е заплашил, че ако не отделят повече пари за Зеленски, „ще изпратим вашите чичовци, братовчеди и синове да воюват с Русия“.

"Платете на олигарсите или ще убием децата ви“, написа Карлсън в Туитър. Твърдението му обаче не може да бъде проверено. Нито Остин, нито Министерството на отбраната са реагирали на изявлението.

Източник: timesnownews.com

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тъкър Карлсън: Лойд Остин заплаши конгресмените, че ако не одобрят помощта за Украйна, ще изпрати роднините им на бойното поле | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!