Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Екоментализъм: Хилъри Клинтън изби логиката. Екстремната жега била убила… половин милиард души. ВИДЕО




В Мюнхен замръзнаха самолетите на делегатите на конференцията за глобалното затопляне. ВИДЕО

Президентът на конференцията за климата: Без петрол, газ и въглища ще върнете света в пещерите

Хилъри Клинтън заяви на екоконференцията Cop28, че „екстремните горещини“ са убили половин милиард души, повечето от които жени и момичета, но не успя да цитира нито един реален източник, пише modernity.news

Още ли искате от електрическите...?

„Виждаме и започваме да обръщаме внимание, да броим и записваме смъртните случаи, които са свързани с климата, и досега най-големият убиец е „екстремната жега“.

Двукратният неуспял кандидат за президент, която е вече на 76 години, продължи да твърди, че „екстремните горещини“ са убили 61 000 души в Европа миналото лято, пише изданието.

Все още не разполагаме с такъв брой от Африка, Азия, Латинска Америка, но знаем и изчисляваме, че вероятно бихме могли да измерим около 500 000 смъртни случая и по-голямата част от тях са жени и момичета и особено бременни жени„, добави тя.

Изданието допълва още, че Хилъри Клинтън не е предоставила нито едно доказателство на меко казано абсурдното си твърдение.

Cop28 се провежда в доста неудобен момент за технократите, занимаващи се с изменението на климата, тъй като Европа преживява потенциално рекордно студено време, допълва медията

Данните за 61 000 смъртни случая в резултат на екстремни горещини в Европа са взети от проучване на Барселонския институт за глобално здраве, който се финансира от групи като фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, които са силно ангажирани с прокарването на истерия, свързана с изменението на климата.

„Сигурен съм, че те изобщо не са пристрастни!“, заключва иносказателно автора на материала.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Екоментализъм: Хилъри Клинтън изби логиката. Екстремната жега била убила... половин милиард души. ВИДЕО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!