Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обичам украинските химн и знаме, нашите са опетнени от комунизма, казва тъжната жена на активист от ДБ


ТРЕТИ УКРАИНСКИ ФРОНТ НАЛОЖИ КОМУНИЗМА В БЪЛГАРИЯ

Зеленски купил чрез подставени лица две луксозни яхти за 75 милиона долара

Слава Янакиева – съпруга на Калин Янакиев от ДБ, омерзена обяснява, че обича украинския химн и знаме, а не българските защото държавни символи защото са опетнени от комунизма.

Химна на България

Химна на Украйна

Химна на Русия

Не разбрах дали госпожата е била актриса след безплатното висше в НАТФИЗ от социализма или не е била толкова надарена, че е останала да изучава на теория киното, за което е добила научна титла. Булята с руското име, демонстрира посредствени знания по история, защото в България никога на е имало комунизъм. Ако беше внимавала в часовете, вместо да завижда на знаменосеца и асистентките му – например, вероятно щеше да знае това. Както и факта, че българският химн не е съчинен по времето, в което на нея й е останало в паметта! Всичко това не пречи на Слава Янакиева да коментира все едно още в детството си се е осъзнала идейно-политически – с евроатлантическа ориентация. Или пък „трупа актив“ за евентуални нови „активни борци против комунизма в България“. Личното ми мнение е, ако българите бяха като тази теоретичка, нямаше да се гордеем, че сме държава с 14 века история и непроменено име. Жената е избрала незнайно защо снимка, на която е изглежда много тъжна, за да се представи в социалната мрежа. И съвсем по демократично е ограничила коментиращите под публикациите й. Знам ли, може би детството й не е било О.к., но сега вече каквото и да прави, няма да навакса. Отделно не ние, нито държавата, сме виновни за неудачите й в ранна възраст – трябва да се търси отговорност от родителите! И внимава със собствените си деца! Да няма дубъл!

Публикуваме коментара на Константин Кисимов по повод емоциите на Слава Янакиева в деня на националния пазник на Украйна:

Ето това не мога да простя изобщо на българските демократстващи и украинстващи – антибългаризма. Гледайте как продължават насъскването срещу българското знаме, срещу българския химн!

Госпожата е съпруга на псевдобогослова Калин Янакиев от ДБ. Публикацията е от деня на националния празник на Украйна.

Малко вглеждане и анализ:Жената, която явно е в украино-демократско буйство, пише, че химнът (песента „Горда Стара планина“, написана през 1885 г.) и бил виновен, защото го е слушала с червена пионерска връзка на врата, а знамето (трибагреникът бил използван още от Раковски в неговите две легии – 1861 – 1862 г., след това от Старозагорските въстаници – 1875 г. и от Врачанския комитет – 1876 г., утвърден като национален флаг в Търновската конституция – 1879 г.), защото го била виждала в детството си на „скучни пропагандни мероприятия“.

Трябвало да „ребрандираме държавните си символи“ – тук няма как да не се сетим за „българският лъв трябва да бъде скопен“ на колегата й глобалистоподлога Соломон Паси, тъй като Янакиева не е трактувала поименно единствено герба измежду националните символи…

„Никой не можел да накара “ Янакиева да се разплаче пред българските символи, но изпитвала „дълбоко преклонение“ пред украинските… Същевременно съзнава, че „символите значат много“.

Трябвал ни химн, „неопетнен от комунизма и живян като съдържание“ и „флаг, който е достатъчно изстрадан“. Т.е. „Мила Родино, ти си земен рай“ + поетично описание на областите и географските ни граници – не е „живяна като съдържание“, а знамето на българското национално Освобождение и под което българските герои водиха Войните за национално обединение, не е „достатъчно изстрадано“.

България още трябва да пострада, българите да преживеят още страдания, явно за да изкупят епохата на комунизма…

Забелязвате ли подмяната – както в публикацията на Янакиева, така в цялата идеология на „десните“, демократстващи партии?

Тези хора, под претекст на борба срещу комунистическото минало, мразят и искат да разрушат изцяло България, българското, нацията и нейните символи. След като химнът, написан по повод Българо-сръбската война, и флагът, използван в национално-освободителното движение и приет официално с Търновската конституция, могат да бъдат „осквернени“, заради това, че са преминали и през епохата на „комунизма“, следователно – колко ли пък трябва да е осквернена цяла България и хората, преживели тази епоха?

Логично следва, че има нужда от „ребрандиране“ не само на символите, но по-дълбоко преформатиране на цялото общество и държавност, за да се изтръгне и изкупи периода на социализма.

Скритата мисъл е ясна: да се унищожи България, защото тя и народът й са неизлечимо увредени от комунизма, а всъщност се има предвид – отказват да изпълняват безпрекословно всяка идиотщина на Козяк и ЕС, независимо дали съвпада или е противоположна на българския национален интерес. Освен това, народът е доста русофилски – отказва да забрави Освобождението и все по-антизападен – дразни се от глобал-либерастката агенда…

Тези хора са вредни за държавата ни.

Konstantin Kisimov

https://rns.bg/

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Обичам украинските химн и знаме, нашите са опетнени от комунизма, казва тъжната жена на активист от ДБ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!