Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ангел Джамбазки със сензационни новини от Брюксел: Опитват се да пробутат скандални промени в ЕС! Паралелът е със Съветския съюз



ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира пред Соня Колтуклиева и ПИК TV решението на ЕК да се премахне думата "майка“ и тя да се замени с “лице, родило детето“.

"Ако не защитим правото си на вето, правото си на мнение, ще се получи Европейски съюз на няколко скорости, ние няма да сме на първата скорост и може би България няма да има еврокомисар. Предвижда се много сериозна реформа на договорите. Предвижда се позицията на председател да бъде премахната. Комисарите трябва да станат секретари. Паралелът е със Съветския съюз. Предвижда се да се премахне правото на вето и не всички държави да имат секретари. Не виждам как с това беззъбо правителство в момента може да защитим позиция. Искат да пробутат тези промени в белгийското председателство в началото на 2024. Съжалявам, че в България не се говори за това и зрителите и читателите на ПИК ще разберат първо", каза още той.

По думите му другите промени предвиждат повече регулации. 

"Причината да не сме в Шенген не е икономическа, а политическа", обясни евродепутатът.

Загубите за българските превозвачи са 100 млн. годишно за това, че не сме в Шенген. "Това не се случва, защото холандци, германци и австрийци ни държат отвън, а това се случва поради икономически причини. Затова е необходима промяна, но не такава, каквато ни предлагат", обясни Джамбазки и направи паралел как и у нас сме очаквали промяна и накрая се е появил Кирил Петков.

"Нещата вървят в посока, че оптимизмът за Европейския съюз, който имате, ще се превърне в една Оруелова структура", предупреди той и добави, че ако осъмнем с тези промени през 2024 г., това ще е катастрофално за България.

"Ако се случи промяната, за която предупреждавам в момента, ще се наложи да се борите за правото си на мнение и за свободата на словото", предупреди Джамбазки.

И припомни, че върхушката върви с Кирил Петков, като лъжата му за двойното гражданство в Европа е останала без коментар.

Групата около Кирил Петков и Лена Бориславова е такава, че те са безопасни игли, повтарят като папагали и ако им кажат да лаят, ще лаят, ако им кажат да подадат лапичка, ще подадат.

Джамбазки разкри, че според колегата му Илхан Кючук ПП дори не са подали документи за участие в АЛДЕ. "Само си спомнете, че Кирил Петков беше поставил условие, че за да влязат, Делян Пеевски трябва да бъде махнат от ДПС. А сега Делян Пеевски му се явява шеф", сподели той.

"В Брюксел ненавиждат Виктор Орбан и се страхуват от него. Дотолкова се бяха мобилизирали, че дори пращаха на служители на големи компании кратки есемеси да гласуват срещу него. И какво се случи -Орбан спечели с мнозинство. Същото се случи и в Полша. Минават се всякакви граници, защото не знаят какво да говорят. Търсят своята идентичност, затова си измислят полове, измислят си всякакви извращения. Правната комисия подписа регламент, който зачерква думата "майка" и въвеждат термина "лицето, родило детето". Този, който го е измислил, не е мислил с главата си, а с един друг орган. Има и термин "удължено семейство", което ще представлява родител 1, родител 2, родител 3, родител 4", продължи с разтърсващите разкрития евродепутатът.

По думите ако продължат тези безумици, напрежението все някога ще избие.

"Хора като Кирил Петков са царе на празните приказки. София става гето като Моленбек. Започнали са пак да се събират, което означава, че властта е слаба", предупреди Джамбазки.

"Където се вихрят шарените джендъри, след тях остава разруха, гета, графити", заяви той и добави, че предстои да видим какво ще е управлението на Борис Бонев и неговата дружинка-детелинка"

Евродепутатът говори и за скандала със запалхите срещу действащия министър Александър Йоловски. "Никой не даде смислени обяснения, нито Христо Иванов, нито Атанас Атанасов. Представяте ли си това да се беше случило по времето на ГЕРБ и ВМРО. Никой не даде логични обяснения и защо този зам.-министър отива и снима как се създава кода за машините. Пълна тишина, чики-рики, цветя и рози, плеснали и се прегърнали. Това е обида за българския избирател, който беше направен на маймуна от този заместник-министър", завърши той.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!