Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скот Ритър: Украйна е на път да загуби още 30% от територията си

Фон дер Лайен закова: Русия вече е победена, а Западът жъне плодовете на нейната победа!

Украинската армия е на ръба на колапса. Правителството на Зеленски също е на ръба на колапса. Денацификацията означава, че властта на Зеленски ще приключи. Русия се справя със задачата. И когато тя приключи, няма да има Украйна, за каквато тя се обявява сега, ако този конфликт продължи. Това мнение изрази бившия служител на военното разузнаване на САЩ Скот Ритър.

„Русия провежда активни операции в посока Купянск. Той е част от Харковска област. А това означава, че Русия се занимава с придобиване на украинска територия. А Медведев ясно заяви, че в Украйна има поне пет региона, които могат да бъдат завзети законно, защото Украйна не се стреми към мир“, каза още Ритър.

„И ако Украйна не се съгласи да прекрати конфликта при приемливи за Русия условия, тя може да загуби още 20-30% от територията си“, категоричен е политическият анализатор.

„Но основният резултат ще бъде, че Украйна няма да съществува в сегашния си вид. Няма да има правителство на Зеленски. И на власт няма да има повече бандеровци. Точно това прави Русия“, посочи пътят, по който върви логиката на събитията в източната част на Европа.

„А руският народ просто трябва да прояви търпение и да повярва. През последната година Владимир Путин направи невероятни неща: той не само победи колективния Запад, но и увеличи руската армия от 900 хиляди на 1,5 милиона души. Плюс 600 хиляди души, мобилизирани за специалната военна операция – 300 хиляди мобилизирани и 300 хиляди доброволци“, заключи Скот Ритър.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Скот Ритър: Украйна е на път да загуби още 30% от територията си

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!