Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Логическата верига, която свързва евроатлантизма с комунизма

Dimcho Stefanov Dimov

Мноу ма радват некои познати и непознати, дето са антикомунисти и изведнъж - Терзиев. Май той не е прост потомък на комунисти. То семката му партизанска, комунистическа, шпионска, предателска и мръснишка по природа, по същност, по джинс и по история. Той е от партийните семейства с куфарчетата и "прехода", а сега е галеник на евроатлантиците.

Слави в едно от последните заседания с колегията обяви колко много не харесва настоящата ситуация на машинации с машини и бюлетини, как ненавижда мълчанието на медиите, че оная гнус от врачанската изборна секция, дето гласува заради целото село, е от хибридния дует ппдб и прочие изборни вълнения на ония с лустрацията. Напрау, както вече казах, да ти изкукурига прасето. И на последната колегия Трифонов се изцепи как иска европейския съюз и нато. Ама много ги иска, бе. Толкова ги иска, че повече няма как. Само че Трифонов пропуска елментарния и очевиден факт, че потомственият комунист с комунистическите си милиони Терзиев е представител на евроатлантиците. Нито повече, нито по-малко. Пропуска логическата верига, която свързва евроатлантизма с комунизма. Пропуска да заключи, че това е евроатлантизмът и друг такъв няма. Повтарям го, защото и друга истина няма.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

А за БКП от Троян, нито добро нито нищо. Там положението е печал.

Триеспет години преходи, лустрации, промени, смени на системата, глупости от най-висок клас, и накрая София е разделена на два лагера от двама комунисти.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!