Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Този луд, луд, "ляво.зелен+" свят :) Лудо ляво Видео


ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Кристиян Шкварек

От известно време Западна Европа, и особено Великобритания, е залята от този тип протести на еко активисти, блокиращи основни пътни артерии. Най-често в оживени градове, но понякога и мостове или магистрали.

За разлика от нашите протести тук в България, обаче, при еко активистите липсва конкретно искане, което може да бъде изпълнено. Те не се опитват да спрат даден закон или реформа. Не настояват конкретно предложение да бъде прието. Не се борят за оставката на дадено правителство или министър. Техните искания са...ами , да "спасим света".

„Зеленият“ балон се пука: акциите на Siemens Energy се сринаха с 39% заради проблеми с ветрогенераторите им

По-конкретно "Just stop oil" във Великобритания настояват за моменталното премахване на изкопаеми горива от икономиката. Да, веднага, всичките. Не, не знаят как ще предотвратим апокалипсис и глад, ако го направим. Но го искат. И са в състояние на истински, постоянен, клиничен шок и истерия, че ако не го направим веднага планетата ще се подпали.

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Това са почти винаги бели, образовани, привилегировани, осигурени, живеещи в безопасност мъже и жени от средната класа. И може би тъкмо в това се корени и причината за тяхната психоза - лишени от религия, корен, история и традиции след десетилетия на крайно-лява деконструкция, тези хора са отчаяни за някакъв смисъл. Някакво призвание. Нещо, което да запълни дупката, оставена в обществото им от постмодернизма и либерализма. И тъкмо сред такива хора най-бързо и лесно се разпространяват трите Езически Култа на съвремието - Зеленизма, ЛГБТ и Мултикултурното.

За тяхно нещастие в този ден, от другата страна, срещу тях стои незасегнатият от култовете на Либерализма добър, стар, Англиганьо. Който просто отказа да спре - има си цял автобус с хора, които трябва да закара на работа.

На този типаж, на Ганьо, във всяко съответно общество ще се опре последната съпротива срещу настъпващите, умопобъркани култове на Либерализма.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!