Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПИК: Лена Бориславова с огромен жест към свекървата - вижте какво направи за майката на баджо

АВТОР:  ПИК

Освен Лена Бориславова и Мирослав Иванов, които преди дни станаха родители, има още един човек, който е на седмото небе от щастие, научи ПИК. Става дума за свекървата на Лена - леля Димка.

Според клюката в Ямбол допреди няколко месеца консервативната майка на Миро не била никак въодушевена, че синът й останал с Бориславова, въпреки аферата "Парапетгейт".

Леля Димка дори тайно се надявала връзката им, която е вече на почти десет години, да приключи и всеки да поеме по своя собствен път.

Съпартийците в "Промяната" обаче напук на всички останаха заедно и до разлъка така и не стигна. Нещо певече - навръх Великден (16 април) депутатът от Ямбол потвърди разкритието на ПИК от началото на същия месец, че с Лена очакват рожба.

Линда Петкова: Аз имам отделен живот и интереси, а Кирил има неговата работа

След благата вест свекървата на Бориславова постепенно омекнала и двете дами стоплили отношенията си. Из Ямбол шушукат, че допреди това Лена рядко посещавала родния град на годеника си, именно заради обтегнатите си отношения с леля Димка.

В знак на добрите си чувства към майката на Миро, Бориславова решила да я зарадва като избере име за дъщеря си с първата буква свекървата. Така родителите се спрели на името Деа, което от латински означава богиня. Леля Димка, естествено, оценила подобоващо жеста.

Сега на дневен ред пред младите родители били най-напред грижите за малката им дъщеричка, като плановете за сватбата са отложени за неопределено време. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО В ПИК: Лена Бориславова с огромен жест към свекървата - вижте какво направи за майката на баджо Миро - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!