Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богоборци! Досетихте се, нали! Точно така - болшевиките - марксисти, а понастоящем техните наследници, неолибералите - неокомунисти

Поручик Списаревски

"Вълкът козината си мени ,но нравът никога"

Искате ли да ви припомня кои са варварите , които в исторически план се гаврят с източно православната Църква и репресират свещеници? Досещате ли се вече? Досетихте се , нали! Точно така - болшевиките - марксисти , а понастоящем техните наследници , неолибералите - неокомунисти. Богоборци и безродници!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

~~~~~~~~~~

Българ$кит€ власти решиха да изгонят от страната предстоятеля на Руската православна църква в София архимандрит Васиан. Това съобщиха за ТАСС от руското посолство в България.

Георги Марков: Взеха ни суверенитета, историята и хляба! Партизаните на Сорос съсипаха институциите

Честита НЕЗАВИСИМОСТ. Може би някога

„(Българските власти) сметнаха, че отец Васиан представлява заплаха за националната сигурност“, посочиха руски дипломати.

Според посланика на Русия в България Елеонора Митрофанова в четвъртък свещениците от Руската православна църква „са били повикани в миграционната служба, където им е казано, че представляват заплаха за националната сигурност на България и трябва да напуснат страната днес. ”В същото време ги качиха в арестантска кола и ги закараха до домовете им, за да съберат вещите си, после ги закараха в църквата и продължиха към границата със Сърбия", казва Митрофанова. „Това е безпрецедентно събитие, църквата е отделена от държавата и не е ясно как духовниците могат да застрашат националната сигурност“, добави посланикът.

По думите ѝ, „много енориаши ходят в Руската църква в София” и подобно събитие е „падане в пропастта”.

„Можем да кажем, че те просто се изплюха в лицето на нашата църква, още повече че това се случи на Рождество на Пресвета Богородица“, отбеляза Елеонора Митрофанова.

~~~~~~~~~~

"На 21 септември т.г българските власти предприеха груби, фрапантни действия за експулсиране на настоятеля на Подворието на Руската православна църква в София архимандрит Васиан и двама служители на църквата "Св. Николай Мирликийски Чудотворец".

Възмутени сме от факта и формата на взетото от българската страна решение. Очевидно е, че сегашното ръководство на България си е поставило задачата да разруши не само обществено-политическите, културните и хуманитарните връзки между нашите държави, но и да скъса отношенията между сестринските Руска и Българска православни църкви и да озлоби руския и българския народи един срещу друг.

Особено показателно е, че тази стъпка беше направена на празника Рождество на Пресвета Богородица - свещен и чист ден за вярващите на Руската православна църква. Подчертаваме, че отговорността за стремглавата деградация на двустранното взаимодействие лежи изцяло върху българската страна", съобщи на страницата си Руското посолство.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!