Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тези не спират да лъжат и да манипулират населението! Вътев, вземи пример от Унгария, Полша, Словакия, а от вчера и Румъния!

Strahil Angelov

Ако не бяхме отменили забраната за внос на зърно от Украйна, щяха да ни бъдат наложени глоби от Европейската комисия (ЕК). Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV наместника на колониалната администрация Кирил Вътев , който е земеделски министър . Същият е и крупен колбасар заемащ поста "министър" в явен конфликт на интереси, защото работи предимно с вносни суровини и тукашните "досадни" животновъди само и единствено му пречат!

Тези не спират да лъжат и да манипулират населението! Вътев, вземи пример от Унгария, Полша, Словакия, а от вчера и Румъния!

Полша, Унгария и Словакия излизат от инициативата на ЕС за украинското зърно, Киев ги плаши със съд

И Румъния казва НЕ на украинското зърно

Вие предадохте българското земеделие и не се свените да пропагандирате всевъзможни гадости срещу хората, които гарантират продовелствената сигурност на България. Някакво зърно отгледано от мултинационални концерни на територията на Украйна било по-евтино и дъмпинговият му внос щял да намли цените на хранителните продукти. Нищо подобно няма да се случи. Ще унищожите това, което е останало от българското селско стопанство и печалбите ще отидат в една малка група преработватели и основно в търговци и прекупвачи. Вие унищожавате България и то целенасочено.

Според някой си Гвоздейков, който е министър на транспорта, българските земеделци "правели" руска пропаганда и Денков с право ги нарекъл "терористи"! Какъв терорист и милионер е човек, който отглежда 2000 овце и работи по 16-17 часа? Защо да е терорист някой с 300 пчелни кошера или с 50 декара овощни насаждения? Кой си ти бе Гвоздейков? От къде се пръкна?

Тези нямат намерение да решават никакви проблеми на земеделците, а са мобилизирали целият информационен ресурс да бълва всевъзможни лъжи и манипулации, с едничката цел да настройват останалата част от народа срещу трудещите се в сектор земеделие. Скоро наистина ще ядем предимно насекоми!

Интересно дали миньорите и топлоенергетиците, които излизат днес на протест, също ще бъдат обявени за терористи и агенти на Кремъл от психясалата соросоидна насекомоядна паплач!

Никога подобни нищожества не са стояли начело на Родината ми! Това не е правителство, а РЕЖИМ, хунта! Те искренно мразят и презират България и българския народ!

Очевидно им е нужна само територията - ние сме излишни и пречим!

ДА ДОЙДАТ ТРАКТОРИТЕ!

ТУК НЕ Е УКРАЙНА!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!