Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Щерката на Кирил Петков безработна (Снимки), НО живее луксозно в Щатите, след като завърши университет за 400 бона

автор: Ретро

Най-голямата дъщеря на Кирил Петков е безработна почти година след завършването на висшето си образование. 23-годишната Ванеса се дипломира миналата есен в Нюйоркския университет, където завърши биохимично инженерство по настояване на баща си.

Ричард Улф: Западащите САЩ създадоха войната в Украйна, за да отслабят Русия, член на БРИКС

Бивш аналитик на ЦРУ: Парите за Киев отиват при „Локхийд Мартин“, „Дженерал Дайнамикс“ и ВПК

Родителите ѝ дори присъстваха на церемонията по връчването на дипломата ѝ в Ню Йорк.



След края на следването си Ванеса е останала да живее в Щатите и не се е прибирала в България от миналата Коледа. На 3 септември тя имаше рожден ден, но дори за празника не се прибра от Америка, за да бъде с близките си. Майка ѝ Линда ѝ честити с мили семейни снимки във фейсбук.
За последно най-голямата от трите дъщери на Петков е работела през 2020 г., докато все още е била и студентка. Била на шестмесечен стаж в Лион, Франция.



Въпреки скъпото ѝ образование и елитната диплома към момента Ванеса е безработна, видно е от профила ѝ в бизнес социалната мрежа Linkedin. По всяка вероятност баща ѝ се грижи за финансовите ѝ нужди в Щатите, където животът никак не е евтин.

Кирил, Асен и Денков станаха министри на 12.05.2021 година в стил Че Гевара. От тогава е все промяна... Та по случай годишнината искам да задам няколко въпроса към ПП:

На предстоящите избори ще се лее пот. Написах пот, за да не напиша...

Макар че Ванеса е имала критични моменти в отношенията с родителите си през годините, сега отново били близки. Преди време възникнал раздор между нея и баща ѝ, защото тя искала да се откаже да учи за биоинженер и да се занимава с изкуство. Татко ѝ обаче настоявал да продължи скъпото си обучение в Щатите. Още в трети курс тя го помолила да замине за Флоренция, където искала да пише книга. Той обаче порязал мечтите ѝ и заявил, че в такъв случай няма да я издържа и ще ѝ се наложи да работи като сервитьорка. Образованието на Ванеса в Ню Йорк е струвало на бившия премиер близо 400 хил. лева.

В САЩ дъщеря му живее досущ като наследница на богата фамилия. Самата тя е споделила, че обитава жилище в „Бруклин“, който в последните години е един от най-скъпите квартали в Ню Йорк, наравно с прочутия „Манхатън“. Средният наем за месец на малък апартамент там възлиза на над 3 хиляди долара. Преди да кандидатства в Щатите, в продължение на една година Ванеса била изпратена от родителите ѝ в Канада, за да се подготви за обучението на английски език и да се адаптира да бъде далеч от семейството си сама на друг континент. Тя била ученичка в частно школо на остров Ванкувър и живеела в интерната към училището до завършването си. Двете ѝ по-малки сестри Ема и Ани все още са ученички в софийско частно школо.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Щерката на Кирил Петков безработна (Снимки)     - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!