Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да се забранят референдуми с питане за напускане на ЕС и НАТО. Драги, подобна забрана ще противоречи както на договора за НАТО, така и на този за ЕС

Daniel Bojilov

Монката Паси, Мъжът на Синоптичката и Ленчето с кремчетата с авангардна идея - да се забранят референдуми с питане за напускане на ЕС и НАТО.

Драги к...(комуняги), подобна забрана ще противоречи както на договора за НАТО, така и на този за ЕС. В единият изрично е заложено правото на държава да напусне съюза (а предварителен отказ от права е недействителен от юридическа гледна точка), а в ДЕС демокрацията е изведена на преден план и ограничаване на демократичните права, вкл. със забрана на референдуми, се счита за тежко нарушение на този договор.

Отделно искам да попитам кой ви дава право изобщо да пипате Конституцията? Когато тя е приемана ВНС беше избрано с над 90% гласували на изборите. Това НС е избрано с мижав процент, че отгоре на всичко това правителство е омразно на почти всички избиратели, защото е плод на нагла лъжа от участниците в него.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!