Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Клета Българийо! Няма друг такъв позор в историята ти!

Любо Кольовски

Носят се слухове, че някакъв кръжец, предвождан от някогашната лична преводачка на Тодор Живков, номенклатура на БКП, активистка на БСП, на "Евролевицата", а по-късно посланик на България в САЩ, известна клептоманка и виден евроатлантик, небезизвестната ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА, в компанията на други себеподобни, е посяла идеята в предстоящите промени на Конституцията, да се запише изрично и безусловно, че България е член на ЕС, НАТО и по-малък брат на САЩ. Клета Българийо! Няма друг такъв позор в историята ти!

Поптодорова: Членството на България в ЕС и НАТО да бъде разписано в конституцията. В Констиитуцията да бъде забранено провеждането на референдуми... Знамената на НАТО и на ЕС да станат...

Некадърен продажник да си в тия времена! Пък и в миналите

Направих си труда с помощта на приятели и сътрудници да проверя има ли подобен аналог в последната ни тоталитарна Конституция - тази на Тодор Живков от 1971 г Само на едно място в текста се споменаваше СССР и социалистическата общност без никакви конкретни ангажименти към СИВ и Варшавския договор, за които няма и дума.

"КОНСТИТУЦИЯ НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОТ 1971 Г.

Член 12

Народна република България принадлежи към световната социалистическа общност, което е едно от главните условия за нейната независимост и всестранно развитие."

И толкоз. А днес, в 2023 г., Поптодорова и "антикомунистите" около нея ни предлагат да подгъзуваме на ЕС, НАТО и САЩ повече, отколкото сме подгъзували на СССР, СИВ и Варшавския договор. Извинявам се за подгъзуването, но не намирам по-точно определение за патоса и възторзите на Поптодорова и кръжеца ѝ, които не са нищо друго, освен антибългари и първобитни болшевики и пещерни нацисти.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!