Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генерал обяви война на ЛГБТ


Генерал Роберто Ваначи тръгна на война срещу ЛГБТ-общността, имигрантите, еколозите и феминистките.

Роберто Ваначи е воювал в Афганистан, Ирак и Сомалия

Книгата на военачалника “Светът с главата надолу” е бестселър в Италия

Крайнодесни му предлагат да наследи Берлускони

Действащият италиански дивизионен генерал Роберто Ваначи тръгна на война срещу ЛГБТ-общността на Апенините, имигрантите, еколозите и феминистките.

Засега войната е словесна и видният военначалник я обяви на страниците на книгата си “Светът с главата надолу”, която от седмица е бестселър в Италия. Висшият офицер е на 54 години, основната му специалност е парашутист-десантчик, завършил е три генерал-щабни академии и е бил ръководител на военни мисии на Италия и НАТО в Афганистан, Ирак и Сомалия. В момента е началник на Картографско-географския институт на италианските въоръжени сили във Флоренция.

Медиите на Апенините започват отзивите си за “Светът с главата надолу” с обръщението на генерал Ваначи към привържениците на еднополовия секс: “Скъпи хомосексуалисти, вие не сте нормални, приемете го!”. “Двойките в цветовете на дъгата не са нормални. Нормална е хетеросексуалността и децата са неин плод. Но ако обратното ви изглежда нормално, вината е в заговорите на международното гей лоби”, подчертава действащият военачалник.

Искрен смях пък предизвиква твърдението му, че само допреди няколко години в народния италиански са били употребявани масово думи като педераст, обратен, педал, женчо, мека китка и др., но сега произнасянето им можело да те откара на подсъдимата скамейка и да ти докара дори решетки.

Авторът прави също така на пух и прах имигрантите, природозащитниците, които организирали кръстоносни походи срещу естеството и човечеството, феминистките, които на практика обезличавали истинската жена и т. н.

Най-голямата опозиционна сила - лявоцентристката Демекратическа партия, чиято лидерка Ели Шлайн е лесбийка, взе на нож творбата на генерала.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Управляващата дясноцентристка коалиция на практика се разцепи в оценките си на “Светът с главата надолу”. Министърът на отбраната Гуидо Крозето каза, че не било работа на генерала да се занимава с третираните теми. Вицепремиерът и лидер на управляващата партия “Северна Лига” Матео Салвини пък се обяви за върл фен на генерала.

А крайнодясната “Нова сила” обяви, че ще издигне Роберто Ваначи за сенатор на мястото на покойния бивш премиер Силвио Берлускони. Само че генералът любезно отказа, подчертавайки, че предпочита да остане служещ на родината си войник, а не да става политик.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Генерал обяви война на ЛГБТ - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!