Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро, генерал Наско и татко Петко в паника след убийството на “гаранта на сглобката”


svobodnoslovo.eu

Докъде ще стигне поредният нагъл опит на аматьорите от ПП в пълното овладяване на държавата, предстои да видим

Ами сега??: ЦИК най-сетне призна, че машинният вот е в лапите на една частна фирма

Проф. Павлов: С политическа самодейност ПП създадоха конфликт между 3 март и 24 май. Това е абсурдно!

Проф. Валери Стефанов: Зад Трети март стоят Левски, Ботев, Априлското въстание и хилядите жертви! "Когато си невеж, когато

Кирил Петков и семейството му са изпаднали в пълна паника след убийството на Алексей Петров, научи медията ни от свои хора в “Продължаваме Промяната”.

Нека припомним, че многократно в различни медии през последните месеци излизаше информация, че именно лицето Алексей Петров е свързващият компонент, който превърна това смешно правителство във факт.

По информация на сайта liberta.bg от преди няколко месеца стана ясно, че на тайна среща в Самоковски манастир са били договорени условията по формирането на франкенщайнската коалиция между ПП-ДБ-ДПС и ГЕРБ. Според медията, тогава основна движеща сила в този процес е бил именно Алексей Петров.

По информация в други медии пък прозира и обещанието, което било дадено от бащата на Кирил Петков, известен като Татко Петко, на Петров, а именно последният да оглави ДАНС или най-малкото да бъде назначен за министър на вътрешните работи.

Според публикация на сайтът bgsniper от днес пък Татко Петко обещал на Петров това да се случи още в началото на септември месец.

Какъв е точно татко Петко, че да обещава подобни работи, нормалният българин май никога няма разбере, но със сигурност новото семейство на Кирил Петков, в което спокойно май влиза и Лена Бориславова, са фанатично фиксирани в желанието си да овладеят службите за сигурност. Реално е пълен абсурд, както между другото беше и преди 10 години, когато Делян Пеевски искаше да стане шеф на ДАНС, днес да бъде коментирана опцията Алексей Петров да поеме службата, най-малкото защото и двамата са тежко компрометирани лица и със сигурност не биха се ползвали с доверието на натовските ни партньори.

Важен щрих към тази картина е и фанатичната амбиция на най-малкия генерал на планетата Атанас Атанасов, който от месеци не може да спи поради факта, че все още не е сложил лапичка върху МВР.

Всичко описано до тук става два пъти по-абсурдно и след смехотворната позиция, публикувана от „Продължаваме Промяната“ преди часове, според която едва ли не президентът Румен Радев е виновен за убийството на Петров и болните амбиции на изброените по-горе лица. В позицията на ПП видимо прозират страхът и отчаянието, обзели “промянкаджиите”, които през следващите дни ще се опитат да направят невъзможни акробатически номера само и само да сложат ръка върху службите за сигурност и вътрешното министерство.

Докъде ще стигне наглостта им, предстои да видим в понеделник, когато предстои да бъде свикан Съветът по сигурност към Министерски съвет. В този си опит генерал Наско е измислил нова теза, според която едва ли не руските служби щели да направят преврат в България. А единственият шанс това да не се случи е той да поеме ДАНС. Комична теза, разбира се, но пък през всичките изминали години публиката е свикнала да възприема генерал Наско като един комичен образ.

Докъде ще стигне поредният нагъл опит на аматьорите от ПП в пълното овладяване на държавата, предстои да видим.

BIG5

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Киро, генерал Наско и татко Петко в паника след убийството на “гаранта на сглобката” | BIG5.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!