Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Осман Октай пред ФрогНюз: Очаквам да има още кръв

Няма нищо случайно и в убийството на Къро, и в убийството на Алексей Петров. Очаквам да има още кръв.

Това каза пред ФрогНюз анализаторът Осман Октай по повод убийството на Алексей Петров в столичния кв. "Драгалевци". Убита беше и още една жена, която почина, след като бе откарана в болницата. 

Ето и цялото интервю: 

Господин Октай, защо убийството на Алексей Петров се случва точно сега? Срещу него имаше няколко опита за покушение. Виждате ли връзка със знаковото убийство на Красимир Каменов - Къро?

Не случайно преди време казах “Дано да няма кръв при разчистването на логистиката в България”. Алексей Петров е достатъчно навътре в много мафиотски структури в държавата и във връзка с много зависими политици у нас. Няма нищо случайно и в убийството на Къро, и в убийството на Алексей Петров. Очаквам да има още кръв. 

Сякаш не останаха много от така наречените “мутри на Прехода”. 

Не е вярно. Посредниците на задкулисните играчи от Москва през България са достатъчно известни на натовските служби. Виждате, че от ден на ден страната ни става много важен логистичен център за НАТО и натовските служби в геополитическата битка. Когато България е една превзета държава от задкулисни играчи на Москва, винаги резидентите първо отстрелват лица, които биха ги разобличили и осветили. 

Робърт Кенеди-младши: Лабораториите на САЩ в Украйна са създадени като част от програми за биооръжия. Как може да дадем 130 млрд. долара за Украйна, когато 15 млн. американци нямат здравна застраховка?

Русия обяви, че САЩ подготвят нова пандемия

Програмата за „Управлявано намаляване на населението" датира от 1911 г., т.е. преди комунистическата революция от 1917, а комунизма е основата на тази програма

Опитите за убийството на Алексей Петров не са от вчера. Въпрос на време ли беше? 

Неслучайно между него и Бойко Борисов имаше огромно напрежение и впоследствие имаше флирт. Последно Борисов се опитваше да каже, че Петров е бил много ефективен, когато е помагал на МВР при ареста на определени хора. Това винаги е подозрително. Борисов казваше, че Доган го е поръчал, после каза, че е най-великият политик в България. По същата схема имаше напрежение между Пеевски и Борисов, днес има флирт. Никога не може да има единодействие и приятелство в тези коридори. 

Когато се знаят толкова много неща за превзетата от мафията държава и тази логистика, която предполага всички зависимости от Москва през ятаци и изпълнители да бъдат един по един ограничени, обикновено се случва така, че те взаимно започват да се предават. Очаквам около напрежението Сарафов и “Осемте джуджета” също да има кръв.

Битката в държавата не е между путинофилство и евроатлантизъм. Всеки се опитва да оцелява и да не бъде разобличен за нещата, които са извършвани след 2001 г. у нас. Това са големите въпроси. Тези посредници на руските служби се страхуват от самите руски служби в предателството си.

Възможно ли е самите руски служби да стоят зад убийството на Алексей Петров? 

Винаги, когато стават знакови на това ниво убийства, пръст имат българските служби, които са все още във взаимодействие с българските, които все още са във взаимодействие с руските и не са реформирани. Затова по време на това мафиотско управление, когато главен секретар бе Бойко Борисов, на ключови кръстовища имаше знакови убийства и няма никаква следа. Това значи, че изключително пръст в тези действия имат българските служби. Те участват във всички действия на тази превзета държава. 

Тоест българските служби са ликвидирали Алексей Петров, но не е ясно дали поръчката е дошла от Москва?

Алексей Петров е на много високо ниво. Убийства, които обикновено стават на това ниво, особено днес, в натовска България, са много страшно послание за имиджа за страната ни. 

Защо? 

Алексей Петров не е случаен човек. Това ще повлияе негативно на имиджа ни. Някои играчи в битката за тази логистика са изнервени и все повече се повишава нивото на тази нервност. Ще има изнервени журналисти, собственици на медии, хора в енергийната, строителната, транспортната, болничната мафия и всички превзети в България сектори.

интервю на Джесика Вълчева

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Осман Октай пред ФрогНюз: Очаквам да има още кръв frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!