Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Робърт Кенеди-младши: Как може да дадем 130 млрд. долара за Украйна, когато 15 млн. американци нямат здравна застраховка?


Робърт Ф. Кенеди-младши, снимка: kennedy24.com

Разходите на САЩ за помощ за Украйна вече възлизат на 130 милиарда долара, въпреки че 15 милиона американци остават без здравни осигуровки, а 30 милиона – без купони за храна. Това каза кандидат-президентът на САЩ от демократите Робърт Ф. Кенеди-младши в интервю за американския журналист Тъкър Карлсън.

„САЩ създадоха биолаборатории в Украйна като част от програмите на Пентагона за биооръжия, стартирани от 2001 г. Имаме биолаборатории в Украйна, защото изграждаме биооръжия. Тези биооръжия използват нови видове синтетична биология и технологии за генно инженерство, които не са съществували преди едно поколение”, добави още Робърт Кенеди-младши.

Програмата за „Управлявано намаляване на населението" датира от 1911 г., т.е. преди комунистическата революция от 1917, а комунизма е основата на тази програма

Русия обяви, че САЩ подготвят нова пандемия

„Когато отворихме отново биологичните лаборатории през 2001 г., Пентагонът инвестира много пари в тях“, продължи Кенеди. „Но те бяха притеснени, защото нарушаването на Женевската конвенция е сериозно престъпление, така че те не развиха напълно програмата за биологически оръжия, но прехвърли контрола върху това на подразделение на Министерството на здравеопазването. Ако използвате биологически оръжия, тогава вашата страна страда от това, така че са необходими ваксини. Това е другата страна на медицината.“

„Как можем да изпратим 130 милиарда долара, когато 15 милиона американци нямат здравна застраховка, когато отнемаме 30 милиона американци от купони за храна?“, допълни Робърт Кенеди-младши.

Кандидат-президентът на САЩ отбеляза, че американските спецслужби са финансирали протестите на Майдана през 2013-2014 г. с 5 милиарда долара.

„През 2014 г. имаше протести на Майдана в Украйна. Не ни беше казано, че сме финансирали тези протести, вестниците, нашето правителство никога не ни казаха“, продължи Кенеди-младши. „Агенцията на САЩ за международно развитие, която е параван на ЦРУ, инвестира 5 милиарда долара в тези протести. След това тези протести доведоха до държавен преврат“.

„Месец преди правителството да бъде свалено, Виктория Нюланд проведе таен разговор с посланика на САЩ, записът от който беше публикуван, тя състави новия кабинет на министрите на Украйна“, отбеляза Робърт Кенеди-младши.

В средата на април парламентарната комисия на Руската федерация представи окончателен доклад за разследването на работата на американските биологични лаборатории в Украйна. Според този документ през последните години военно-биологичната програма на Пентагона е придобила мащабен характер и се изпълнява под прикритието на антитерористични проекти и дейности, разрешени от Конвенцията за забрана на биологичните оръжия, добавя ТАСС.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Робърт Ф. Кенеди: САЩ финансираха лаборатории в Украйна като част от програми за биологически оръжия - Обективно

Робърт Кенеди-младши: Как може да дадем 130 млрд. долара за Украйна, когато 15 млн. американци нямат здравна застраховка? | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!