Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пучът на Пригожин разшири фронтовата линия с Украйна на Север?!... знаят, защото са платили за него


Facebook

Засилват се спекулациите, че може би с крадени пари от ЦРУ цирковият пуч на Пригожин отваря нов северен фронт с Украйна откъм Беларус. Една подобна версия се появи в Телеграм канала „Какво се случва“, който по принцип е посветен на военните действия на руската армия в Украйна.

May be an image of 1 person
Facebook

Вчера обаче подобна версия разви бившият български президент и атлантически ястреб Росен Плевнелиев, който смята Готвача на Путин за агент на руските служби, а Похода му за справедливост за операция на ГРУ. Информации за съпричастност на руските и американските тайни служби към „преврата“ се чуха още по време на прехода на Вагнер с конвоя си към Москва. По пътя оркестрантите с базуките бяха посрещани топло от населението, а после изпратени като герои с овации.

Ето какво четем. „Преди няколко месеца, беше излязла новина, че Пентагона „случайно“ е открил от счетоводна грешка 6,2 милиарда долара, които всъщност са били предназначени за организиране от ЦРУ на бунт в Русия. Целта им е била „Пригожин“. Да го подкупят и да насочи частната си армия към Москва. Изглежда парите са били изпратени. Руското разузнаване е било наясно с всичко това. Ето защо и по CNN, в интервю, беше заявено от бивши военни, че ЦРУ са знаели за вчерашния „марш на Вагнер“ от седмици. С други думи, знаят, защото са платили за него. Всички станахме свидетели на вчерашните събития. И за много хора, всичко това изглеждаше нереално.

May be an image of 2 people and text that says 'подвёл ты меня дядь жень, мы на тебя TAK расчитывали'
Facebook

И с право. Всичко вчера, беше нереално. Това беше представление. Трите лица замесени в този театър бяха Путин, Пригожин и разбира се Лукашенко. Или три фигури, които се познават много отдавна. И то доста добре. Верни едни на други. за това и Пригожин вчера сменя няколко пъти причините за „марша“. В началото обвини Шойгу и Герасимов и след това заговори за „справедливост“. Но не спомена името на Путин. Това с Путин са измислици на „големите български експерти“ по американските телевизии на български език. Както и политиците, които са на хранилка в България от „Америка за България“ и „Отворено общество“ на Сорос.

May be an image of 1 person and text that says 'направих ала- бала с президента, по идея на киро и ACEH от подб imgflip. com пригожин продължава'
Facebook

И сега идва втората част. След като парите на ЦРУ са прибрани (6,2 милиарда долара не са малко) идва момента на „справедливост“, за който спомена и Пригожин. Завой и бързо изнасяне на „Вагнер“ към тиловите позиции на Киев. Или именно в Беларус. Това спря усмивките на всички „на запад“. Планът на ЦРУ беше да се задействат всички медии за да отразяват „въстанието срещу Путин“. Физиономиите на всички бяха потресаващи, когато изведнъж „Вагнер“ тръгна към Белорус. Представям си как са се смяли в Кремъл.

May be an image of 1 person and text that says 'кирил петков: рано или късно престъпният путинов режим ще ce срути нашата задача трябва да да си подредим къщата c истинска реформа,да сме в близък контакт със съюзниците ни от EC, написа той снимка: бгнес редакторски екип публикувано в 22:57 ч. 24.06.2023г f през последната година всички прогнози за бърза победа на диктатора путин ce оказаха неверни, от днес очевидно, че оценките за неговата непоклатима власт ca погрешни, написа във фейсбук съпредседателят на пп кирил петков.'
Facebook

Миро иска ДНК тест от детето на Лена Бориславова!

Това обяснява, цялата странна ситуация вчера. И отговаря на много въпроси, които аналитичните умове си задаваха. Например, бързото вдигане на обвиненията срещу Пригожин. Преминаването на една част от „Вагнер“ към руската армия и настаняването на другата в тила на Киев. Или само на 100 км. от него. Това е другата опасност за северната граница. И сега първото нещо, което трябва да се направи е да се разпръснат още военни ресурси от Киев по цялата северна граница. Ресурси, които ВСУ няма! От тук нататък, генералите в САЩ трябва да мислят и за това, което усложнява още повече плачевното „контранастъпление“ на ЧВК „ВСУ“ на НАТО.

Пригожин се покри на сигурно място в Белорус. Или там където ЦРУ няма много пипала.“ Вероятно да си търси парите, а с толкова големи врагове и животът на Пригожин е в голяма опасност. Колко голяма, всички ние скоро ще разберем. ФСБ вече разкри и показа някои чекмеджета на Пригожин, пълни с пачки за 50 милиона долара и златни кюлчета, с което му намекна какво го чака, ако се опъва и не изпълнява заповедите на Путин по фронтовите линии.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пучът на Пригожин разшири фронтовата линия с Украйна на Север?! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!