Следвайте "Буднаера" в Телеграм

BNEWS: Миро иска ДНК тест от детето на Лена Бориславова!

Баджанаците послушаха старото куче Бойко. Миро иска ДНК на детето от Лена, дали пък не е от Киро?!

Мирослав Иванов твърдо реши да поиска ДНК анализ на детето от Лена, след като Киро се услушва на призива на Бойко да поиска сам за себе си тест за бащинство на бъдещото дете на любимата си.

May be an image of text
Facebook

Това научи BNEWS от достоверни източници в Продължаваме Промяната и сред близкия кръг на Бориславова, в който има и някои шоу звезди, наред с депутатите и депутатките.
Това дори не било ново условие, продиктувано от апела на Бойко към мисирките в Нюзкурника из кулоарите, а отдавна обмислен ход, още след парапетната сага, която освети публично изневярата на Кирил Петков (женен с три деца) с неомъжената и досега Лена Бориславова. Дано призивът на Борисов не бъде последван и от други бащи в София, защото кой знае колко ли майки ще бъдат разплакани и семейства необратимо разтурени. Все пак близки до Миро приятели го увещават и в момента да не разваля семейния рахат и да пробва следващия път на по-сигурно с хубавата Лена.

Подигравките на Борисов били чути на живо в парламента от Миро Иванов, сегашен годеник на Лена и очакван бъдещ баща на детето им. Това засилило неговата обида и съмнения след парапетната сага.

May be an image of 4 people and text
Facebook

Все пак решаващата дума била на свекървата. Димка Иванова, бойна общинарка от Ямбол, била категорична, че детето ще бъде припознато от “бащата” Миро само след ДНК тест или сватба между двамата. След видеото на Лена с Киро на парапета отношенията на бъдещата свекърва с бъдещата снаха били под точката на замръзване. В средите на Промяната Лена е подложена на подигравки и шушукания зад гърба и, както и Миро, който се примири с ролята на втора цигулка във връзката на Киро Простото с Лена Гугалена.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ексклузивно в BNEWS! Миро иска ДНК тест от детето на Лена Бориславова! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!