Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И цялото това нещо се нарича "демокрация" от западните ни партньори, която трябва да защитим с оръжие. Разбирате ли какво се случва?

Николай Марков

Човек с двойно гражданство стана премиер в противоречие на Конституцията. Лично Президента на РБ беше принуден да подпише смъртния акт на Върховния закон. Назначиха и правителство, пак в противоречие на Конституцията и Президента на РБ подписа отново указа. В противоречие на Конституцията политическия орган ВСС отстрани Главния прокурор и с този акт стана ясно, че никога не сме имали независими власти. И цялото това нещо се нарича "демокрация" от западните ни партньори, която трябва да защитим с оръжие. Разбирате ли какво се случва? Кой го прави? И защо?

Президентът Радев има последен шанс! Да видим.
...

Диктатурата на Посолствата ще се превърне в диктатура на пролетариата. Задкулистните сделки на международния пазар вървят с пълна сила. Зная какво са ни замислили, но те не знаят ние какво сме им замислили, като отговор.

Мяра според мяра! Посолства.
...

Започвам да мисля, че Пеевски е извънбрачен син на султан Доган. Нямам друго логично обяснение по темата, защо този посредствен тип е толкова важна фигура. И защо някои са готови да разпалят дори гражданска война в името на едно нищо.
Руснаците ще трябва пак да ни освобождават от турско робство.

Има надежда, братя и сестри в Бога!

Всички знаете, че каквото и да става, който и да го прави, колкото и време да продължи, накрая винаги идват братята руси. Бог няма да позволи нечестивци да отнемат правдата ни, нито светлото да стане тъмно. Но всяко добро нещо си има цена, която всички ще платим. Русия отново е нашата надежда за избавление от злото, което беше настанено по насилствен и непочтен начин по нашите земи. Русия!

Туй име сладко, родно, мило...

Грозев: Украйна може да победи Русия

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Николай Марков - Диктатурата на Посолствата ще се превърне в... | Facebook

Николай Марков - Има надежда, братя и сестри в Бога! Всички... | Facebook

Николай Марков - Започвам да мисля, че Пеевски е извънбрачен син... | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!