Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Закон за отнемане на деца от родители, ако не са съгласни със смяна на пола на детето, обмислят в САЩ


Снимка: pixabay

Предложени промени в закон в Калифорния ще наказва родителите, които отказват да „утвърдят“ пола на детето си, и може да доведат до загуба на попечителство. Т.е. детето само избира какъв пол иска да бъде и ако родителите му не потвърдят избора му на полова идентичност, те могат да загубят родителски права.

Ако бъде приет, законът може да доведе до извеждане на деца от дома на родителите им, ако членовете на семейството се считат за „анти-ЛГБТК+“.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Според него съдилищата ще получат пълни правомощия да извеждат деца от домовете им, ако родителите им откажат да потвърдят пола им. Той също така ще изисква училищата, църквите и други организации да последват примера или да се сблъскат с последствия за „въздействие върху здравето, безопасността и благосъстоянието на детето“.

Лица и организации, които отказват или не признават половата идентичност на детето, потенциално могат да бъдат изправени пред обвинения в злоупотреба.

Поправките в закона срещнаха обществена критика, защото държавата не трябва да стъпва в частни жилища, за да следи пола на всяко дете и реакцията на родителите му.

Никол Питърсън, основател на Facts Law Truth Justice, заяви пред Daily Signal, че законът е „ужасяващ“ и обезпокоителен за родителите навсякъде.

„Ако родител или настойник не желае или просто не е готов да потвърди новата самоличност на 7-годишното си дете – докато преминава от Спонджбоб и Батман към Дора Изследователката – те могат да бъдат признати за виновни за злоупотреба с деца, ако това влезе в закона“, каза тя.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Закон за отнемане на деца от родители, ако не са съгласни със смяна на пола на детето, обмислят в САЩ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!