Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Днешната либерална демокрация е лъжа, диктатура и богохулство, която с нищо не се различава от режима в Северна Корея, но


Facebook

Елена Ганчева

Днешната либерална демокрация е лъжа, диктатура и богохулство, която с нищо не се различава от режима в Северна Корея, но най-лошото е, че перспективата е да стане и по-зле, много по-зле!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Днес един американски дипломат каза в прав текст, че е пристигнал в родината ни, за да даде указания, как да се запушат устите на инакомислещите. Обяви, че ще се картотекират всички, които изразяват различно мнение от "правилното". Не е далеч мисълта за последиците, които ще настъпят за тези хора. Според него всичко, което казват руснаците е лъжа и пропаганда, само защото идва от Русия. Докато обясняваше колко е важна свободата на словото се възмути искрено от факта, че в Сърбия все още не са забранени руските телевизии. За този човек не съществува никакво съмнение, че свободата на словото е когато се чува мнението само на неговата страна, че демокрация е само това, което е в интерес на неговата страна, че свободната воля е волята на неговата страна.
Всичко, което идва отвъд държавния интерес на САЩ е лъжа, пропаганда, диктатура и заплаха за демокрацията - за демокрацията такава каквато я разбират те.
Гледах и се чудех в реалния свят ли се случва това. Цялото ми същество с всяка фибра, с всеки атом, с всеки квант не иска да приеме, че всичко това е реално. Но е реално, съвсем истинско е и започва да боли!
От Европейския съюз ни предупредиха, че ако не приемем веднага Истанбулската конвенция щели да ни накажат, тоест да прояват насилие срещу нас. Значи ще ни насилват, докато не приемем конвенцията против насилието.
Много обичат да ни мъмрят от европата за свободата на изразяване. То също е залегнало в основата на конвенцията от Истанбул според тях. Ами ние нали се изразихме вече няколко пъти. Изрази се народа с многохилядни протести, изрази се Народното събрание, като отхвърли искането за ратифициране, изрази се Конституционният съд. Защо в толерантна Европа няма място за нашето изразяване? Защо насилието над нас не трогва нежните им сърца?
Не искам да живея по този начин!
Не искам да ми заповядват какво да мисля!
Не искам да ми заповядват какво да чувствам!
Не искам да ми заповядват какво да харесвам!
Не искам да ми заповядват да виждам, което не съществува и да не виждам, което съществува!
Не искам да решават, кое е добро за мен вместо мен!
Не искам да ме лекуват на сила.
Искам да мога да не искам!
Искам си реалността обратно!
Искам да контролирам живота си!
Ще се боря срещу вас!
Ще продължа да виждам!
Ще продължа да чувам!
Ще продължа да чувствам!
Няма да се предадем!
Щелиян Димитров
(Връзката на интервюто с американския дипломат по btv е в коментар.)
Елена Ганчева - Днешната либерална демокрация е лъжа, диктатура и... | Facebook

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!