Следвайте "Буднаера" в Телеграм

През последните дни много хора ми пишат и се притесняват от получените известия за получаване на повиквателни заповеди от военните окръжия. Вчера разговарях с

Димитър Байрактаров

През последните дни много хора ми пишат и се притесняват от получените известия за получаване на повиквателни заповеди от военните окръжия. Вчера разговарях с човек вещ във военните дела и той с усмивка ми заяви, че изпълняват част от програмата на политическа сила, която е спечелила над 350 хиляди гласа на проведените избори.

САЩ включиха дезинформацията преди голямото настъпление на ВСУ. Това говори колко са намесени САЩ в тази война.

На страница 27 в програмата на тази политическа сила е записано дословно следното:

"Ще се извърши методична подготовка на цялото население за мобилизационна готовност и отбранителни дейности и периодични обучения на запасните формирования чрез система от практически обучения, създаващи и поддържащи необходимите бойни умения, по модела на швейцарската армия."

Човекът уточнява, че швейцарския модел предвижда подготовка за мобилизация на жени и мъже до 49 годишна възраст. Гледам го и питам:

- Ама тази партия нали беше срещу войната?

А той ми отговаря с усмивка:

- Тя, тази партия на думи е и срещу много други неща, ама само на думи! - смее се и продължава:

- Хората вярват на красиви думи и приказки, но когато някой им покаже действителността са готови да го разкъсат на парчета, тъй като си е позволил да ги извади от сладкия сън на красивите приказки.

Бъдете здрави и успешна седмица!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!