Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ включиха дезинформацията преди голямото настъпление на ВСУ. Това говори колко са намесени САЩ в тази война.

Владислав Шуригин

Появилата се в пресата информация, че Пентагонът е започнал вътрешно разследване на някои изтичания на секретни планове за подготовката на въоръжените сили на Украйна и подготовката на настъпление в Украйна, трябва да се разглежда единствено като широкомащабна дезинформационна програма, която беше стартирана, за да заблуди руското командване и руското политическо ръководство.

Както кураторите от САЩ, така и украинското командване добре осъзнават, че възможността за успешно провеждане на настъпление е изключително малка и е възможна само при стечение на редица обстоятелства, сред които основното е постигането на тактическа изненада и заблудата на руското военно ръководство и на руското политическо ръководство, на руското военно командване, или по-скоро на дезинформацията и нейното разположение.

Когато под въздействието на такива подхвърлени документи, вярвайки на оплакванията на Зеленски, който в продължение на 2 седмици изведнъж започна, сякаш по команда, да говори колко малко сила имат въоръжените сили на Украйна, колко липсват снаряди, колко ужасна ще бъде загубата на Бахмут за украинското колективно безсъзнание, въпреки че преди това многократно заявяваше, че Бахмут е нищо и няма стойност и ако се наложи, той винаги ще даде заповед за изтегляне на войските и в този случай нищо няма да се случи, просто ще отидем на нови линии .

Сега той изведнъж започна да говори за факта, че загубата на Бахмут ще удари способността и волята на Украйна да се съпротивлява.

Целта на това е само една - отново да въведе руснаците в заблуда, че въоръжените сили на Украйна нямат сили, а втората е да принуди руснаците, като чуят подобни характеристики на Бахмут, да извадят резервите и да ги прехвърлят за щурм този град, като по този начин изтеглят руските сили към него.

Всъщност се подготвя мощно голямо настъпление на въоръжените сили на Украйна, но дори и там няма толкова много сили за това и поради това се използват всички методи, които по някакъв начин могат да работят за неговия успех.

Един от тези методи е дезинформацията и до известна степен дори е изненадващо, че целият Пентагон на държавно ниво, Съединените щати, се включи в тази мащабна психологическа пропагандна операция за заблуда на руснаците. Това говори колко са намесени САЩ в тази война.

Това показва колко е важно за американците успехът на тази офанзива на въоръжените сили на Украйна по някакъв начин да се осъществи и да се демонстрира, че те като цяло не са взели предвид нищо, дори собствената си репутация. И как ще започват да нагаждат легенди на държавно ниво.

Следователно не можем да се отпуснем - всичко това означава , че има само няколко седмици, ако не и дни, преди началото и, разбира се, не трябва да вярваме на нито една дума, да не се оставяме да бъдем измамени по никакъв начин .

За нас тези обективни данни са данните от нашето разузнаване на всички нива, данните от наблюденията на нашите командири и предни части, които са в окопите и съответно виждат и правилно оценяват ситуацията, и нашата задача е да предотвратим тези планове от се реализират.

Превод: СМ

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САЩ включиха дезинформацията преди голямото настъпление на ВСУ - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!