Виктор Орбан взриви малкия, но агресивно антитрадиционен свят, обиди основните '€$' ценности+ : Пари от извр@т€няците в ЕС не искам! (Отказа милиарди евро)

Виктор Орбан отказа близо седем милиарда евро от ЕС!

Няма втори като Виктор Орбан и това се доказва всеки Божи ден. Последно премиерът на Унгария взриви света и докара евролидерите до истерия като отказа да получи седем милиарда евро от ЕС. Нещо повече – той не само не взима парите, но и обяснява цветисто защо!

Виктор Орбан взриви целия свят с постъпката си!

„Аз пари от извр@т€няците от ЕС не искам и няма да взема. Страната ми не ги иска. Нямаме нужда} от тях, както нямаме нужда от вас, от простотията и новите ви „свински ценности“. Идеологиите, които се опитвате да прокарате и с които целите разрухата на християнския свят и семейство, при нас не минават.

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Никога в унгарско училище няма да се преподават безумията, с които промивате мозъците на вашите деца – горките! Обърквате главите им, обърквате животите им, погубвате бъдещето им. Не! Мръсните ви пари няма да влязат в Унгария, защото това ще значи, че Унгария ви подкрепя, а тя няма да направи това никога“, заяви Виктор Орбан.

May be an image of 1 person and text
Вицове с много смях | Facebook

Помощта от 7 милиарда, която ЕС трябваше да отпусне на държавата му, бе заради инфлацията и кризата, породени още от пандемията, а след това и от войната.

В бъдещето не се влиза на групи, а един по един – ето го стандартът

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Източник/ци: Виктор Орбан взриви света: Пари от извр@т€няците в ЕС не искам! (Отказа милиарди евро) – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!