В последните седмици ГЕРБ, ДБ и ПП се състезават кой ще се сложи повече на външните си покровители

“След интервюто на Кирил Петков, в което казва, че е изнасял тайно оръжие за Украйна, днес и ген. Атанасов сподели за разговори с президента Зеленски по време на посещението им в Украйна.

В последните седмици ГЕРБ, ДБ и ПП се състезават кой ще се сложи повече на външните си покровители. Борисов се похвали, че благодарение на него НС е решило да предоставяме оръжие за Украйна , а ПП и ДБ не го направили, защото БСП ги спирала в правителството.

Борисов в свой стил им пусна въдицата и те я лапнаха като шарани. Кирил Петков се хвърли да обяснява , че всъщност той е първенеца, тъй като отдавна го правел тайно и спасил Украйна. А днес ген Атанасов, за да не остане по-назад, разказва, че по време на посещението на двамата в Украйна, Зеленски ги поздравил .

Сега чакам Христо Иванов да каже, че лично го е карал с лодка от Росенец до Киев. И защо вкупом да не обвинят за това БСП и Корнелия Нинова, която била излъгала левите избиратели, според президента Радев, който пък отказа да наложи вето върху предоставянето на оръжия?

Значи така, всички, които подкрепиха износа на оръжие в парламента и служебният кабинет, който го изнесе, се обединиха, за да обвинят единствената партия, която в правителството беше спирачка за това и те го знаят, а в парламента гласувахме против и сезирахме Конституционния съд за противоконституционност на решението за предоставяне на оръжие.

Е, вече прекалихте. Няма как да ви го позволим.

1. България не е изнесла нито един патрон за Украйна. Който твърди обратното , да покаже поне един документ.

2. Само БСП от коалиционните партньори в правителството отказа да пътува в делегацията до Украйна.

3. Само ние от коалиционните партньори заявихме категорично на външния министър на Украйна, когато беше на посещение в българския парламент, че няма да предоставяме оръжие и че сме суверенна държава и никой не може да ни нарежда.

Очевидна е целта: за втори път в предизборна кампания да се удари БСП. Няма как да ви го позволим. Има официални органи, които разрешават тези сделки.

Искаме отговор от членовете на комисията МИИ, МВР, МО, МВнР, ДАНС, Военно разузнаване поставяли ли са подпис под сделки за Украйна, или с посредници за Украйна и с маршрут за Украйна.

Одобрявали ли са предоставен от някой купувач, посредник или трета страна , сертификат за краен потребител Украйна? Ако отговорите са не, всички които твърдят, че са правили нещо тайно зад гърба на официалните институции и службите за сигурност, незабавно да понесат отговорност с цялата сила на закона.”

/Корнелия Нинова/

Зная, че апатията породена от лошия бит, бедността, глупостта и немарата към Родината пречат на хората да съзнаят нещата...

Зная, че медиите друго говорят;

Зная, че личното интересче, често надделява над разума;

Зная, че бедността води до скотски живот и трудно осмисляне;

Зная, че е трудно да признаеш (особено пред себе си) “сбърках”...

Зная, но също зная, че истината е като водата.

Винаги намира израз и път.

Затова зная, че ще се освестим.

Въпреки медиите, глупостта, бедността и покварата.

Въпреки тях.

Христо Христов

Войната в Украйна е приоритет №1 за Джордж Сорос - донор номер едно на Демократическата партия

СЗО призова държавите да се запасят с лекарства срещу ядрено бедствие

Проф. Димитър Иванов пита кабинета: Какви са запасите ни от лекарства в случай на ядрен конфликт?

Източник/ци: В последните седмици ГЕРБ, ДБ и ПП се състезават кой ще се сложи повече на външните си покровители | SvobodnoSlovo.eu

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!