Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави живна с нова терапия


Доскоро Дългия плашеше с външния си вид

Напоителната пресконференция на ръководството на "Има такъв народ" беше далеч по-интересна с първата публична поява на Слави Трифонов от година и половина, отколкото с обичайните мрънкания на Тошковците за "Македонияяя" и оправданията за гнусното парче за Лена Бориславова. А Дългия наистина изглеждаше чудесно за радост на феновете си и показа физическа форма, в каквато не сме го виждали от години.

Нямаше и помен от приличното на череп лице, което ни плашеше във фейсбук, дори по бузите на Дългия се забелязваше известен есетествен цвят. Според наши източници Трифонов едва сега се е отървал от последиците на инфекцията с COVID-19, която напълно изтощила организма му през пролетта на 2021 г.

Слави се е подложил на революционна терапия, с която е обновил всички клетки в организма си. Лечението е закрепило дори засегнатите от множествената склероза нервни окончания, заради които страдаше зрението и походката му. Както е известно, шоуменът твърдо отрича да има жестокото и нелечимо неврологично заболяване, въпреки очевидните симптоми.

Дългия си правел процедури с модерна машина, насища органите с чист кислород, като така помага на клетките да се делят и обновяват с по-добра скорост. С подобна техника разполага само една частна болница в покрайнините на София, чието име ще запазим в тайна.

Терапията подмладява цялостно тялото и всички органи. Тя се е отразила добре не само на заболяването му, но и на общия му тонус и външен вид.

Слави е захвърлил тъмните очила и дори можел да ходи пъргаво, стига да е на съвсем кратко разстояние. Спрял е и да срича написаното на аутокюто, така че явно умственият му тонус също е повишен.

Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен

Източник/ци: Първо в Lupa.bg: Слави живна с нова терапия - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!