Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ ОТНОВО ТЪРСЯТ МАЙКА СИ ПО СВЕТА

Елен Гунчева

Интересно как тукашните послушни и продажни медии и журналиститутки не коментират тази новина, че САЩ засилвали военното си присъствие в Румъния. Нормалният и логичен въпрос чий го търсят в Румъния, не идва на ума на нито една медия. Автоцензурата и цензурата са достигнали такова дъно в България, че скоро ще излезят някъде откъм Нова Зеландия.

Преди няколко месеца излезе новината, че нови военни части на САЩ идват в България. Тогава аз изпратих отворено писмо до Посолството на САЩ в България с искане да се махат от българска земя. От политиците, включително от парламентарно представената "опозиция" - нито дума. Нито протест, нито дума, нито декларация нито от БСП, нито от Възраждане. Колко хиляди американски войници са се натресли в България и какво правят, никой не знае. Много се съмнявам и паркетните ни български генерали дали са наясно какво се случва. Само в едно съм сигурна - не е за наше добро. Където американски крак е стъпил - само кръв и пепел остават!

САЩ водят войни, започват войни, предизвикват войни. В дъното на всяка война по света са намесени те. Техните интереси си ги защитават с кръвта на много невинни. И сега са тук, в България и в околните страни.

Проблемът им е, че никой все още не им е плеснал един по врата, не ги е пратил вкъщи и не ги е питал майките си ли търсят в чужди държави!

И това ще стане!

Елена Гунчева-Гривова

Руски закон изхвърля всички филми с ЛГБТ теми – задушава Евроатлантическите ценности

Германският външен министър каза открито премълчаваната истина за войната (ВИДЕО)

Путин заяви, че Германия е под окупацията на САЩ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!