Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg до ДАНС: Заговорници от Агенцията по заетостта бистрят схеми за милиони на тайна среща в Боровец с мъжа на Весела Лечева (СНИМКИ)


Сотир Ушев, Полина Маринова, Драгомир Николов и Кремена Калчева (отляво надясно) в момента са на тайна спявка в Боровец

Нови разкрития на Narod.bg за схемите в Министерството на труда и социалната политика и ведомствената Агенция по заетостта – в момента на супер секретна среща в Боровец са се събрали топ чиновници и бизнесмени, за да бистрят нови корупционни схеми, алармира наш източник от мястото на сбирката.

Драгомир Николов е символичен домакин на спявката, кой ще плаща масрафа?

Секретната среща се провежда в тази луксозна вила, която има система за заглушаване на GSM сигнала

Според информатора социалният министър Лазар Лазаров не присъства на тайната спявка.

Бившият шеф на НОИ Сотир Ушев е на мястото, защо ли?

На мястото, обаче, са бившият шеф на Агенцията по заетостта Драгомир Николов, който е домакин на срещата, бизнесменът Сотир Ушев – мъжът до спортния министър Весела Лечева и бивш шеф на НОИ, който печели милиони по проекти в АЗ, Милена Георгиева – шефка на дирекция „Европейски проекти и програми“ към агенцията, Кремена Калчева, главен директор на гл. дирекция „Услуги по заетостта“ и самата изпълнителна директорка на АЗ Полина Маринова, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Шефката на Агенцията по заетостта Полина Маринова

Целта на заговорниците е избистрянето на нови схеми за усвояване на идващите пари по европейските програми и намиране начин за замитане на следите по старите, по които вече вървят разследвания в ДАНС.

Срещата е супер секретна, именно затова се прави във вила „Стрезов“, която е оборудвана със система за заглушаване на GSM сигнала. Целта е да няма абсолютно никакъв теч на информация, който може да направи чиновниците директно обвиняеми.

Съзаклятниците от върха на администрацията в Министерството на труда и социалната политика и техните съдружници в лицето на Сотир Ушев и Драгомир Николов, ще са в луксозната вила до обяд утре, същината на разговорите ще са тази вечер, разкри детайли нашият източник.

Ски хижата в Боровец, където се провежда секретното сборище, е символ на лукса още от създаването й от фамилия Стрезов през 20-те години на XX век. Цената на нощувка тук стартира от $109, според онлайн обяви, показа проверката на Narod.bg.

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Източник/ци: Narod.bg до ДАНС: Заговорници от Агенцията по заетостта бистрят схеми за милиони на тайна среща в Боровец с мъжа на Весела Лечева (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!