Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адвокат към здравния министър: Нещастник, умираме без лекарства!

Превърнаха ни в гугутки, които всеки месец да треперим дали ще успеем да си намерим животоспасяващите илячи

Председателят на адвокатската колегия в Пловдив Стефан Левашки изригна в социалните мрежи по темата с острия недостиг на животоспасяващи лекарства в аптеките. Юристът поиска оставката на здравния министър Асен Меджидиев и целия кабинет на Гълъб Донев.

Ето какво написа Левашки:

За съжаление страдам от няколко хронични и автоимунни заболявания, за които пия различни лекарства, къде по Здравна каса, къде сам си ги купувам. Днес поредното от тях е изчезнало в аптечната мрежа, та по този повод погледнах кой нещастник е министър на здравеопазването, оказа се някой си Асен Меджидиев.

Всъщност, той не е нещастник, а пълен наглец, нещастници сме ние хронично болните хора, които откакто е на власт това служебно правителство на Гълъб Донев ни превърнаха в гугутки, които всеки месец да треперим дали ще успеем да си намерим животоспасяващите илячи или ще лягаме да умираме. Това е геноцид спрямо една голяма група хора, на който края му не се вижда, незабавно този министър следва да си подаде оставката, защото това е проблем, който се задълбочава с всеки изминал ден и с който той е безпомощен да се справи. Хайде мен кучета ме яли, карам 58 година, но има малки дечица, млади хора. Засрамете се, хрантутници недни.

Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен

Източник/ци: Адвокат към здравния министър: Нещастник, умираме без лекарства! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!