Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА 404

Borqna Borisova

И НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА 404
Спокойно и без вълнение медиите ни уведомяват, че 14-годишна родила в град Септември. Бравос, моме, на моите години пра-пра-пра-прабаба ще си!

May be an image of 1 person, hospital and text

...Никой вече не се впечатлява от бясната п€ до филия в някои общности. Вече в европейска държава е нормално 14-годишна да ражда... Под благите погледи на родители и познати и широко затворените очи на държавата и социалните служби.

Културна особеност била п€ до филията. Само където тая културна особеност я плащаме ние - освен детски на детето и детски на детето на детето. И понеже майката-дете, явно няма да посещава училище и да хване занаят, цял живот обществото ще я издържа със социално помощи, докато прави чавета на конвейр.

Ако бяхме НОРМАЛНА държава, вместо оня изсулен плъх, шпионирал за МИ-6, медиите трябваше остро да поставят въпроса къде е държавата да защити децата. Не чух и не видях прокуратурата да е предприела някакви действия по случая или полицията. Тоест, нищо лошо не се е случило според държавата. Само където в Конституцията пише едни работи за защита на децата. Ама майната й на Конституцията, както каза един бивш премиер.

Ние сме поредната държава 404, в която е влязъл американски ботуш. Заедно с извратените си либерални ценности и търпимост към непоносимото и немислимото. У нас общество няма. Само озлобена тълпа, която се нахвърля върху тези, които им подхвърлят кафявите медии.

Гордеем ли се, българи, с това, в което се превърнахме като държава? Горди европейски граждани ли се чувствате? Чувствате ли се горди и като част от древен и мъдър народ, когато гледате ровещите в кофите за боклук и малолетните майки, които просят на всеки ъгъл? ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, оскотели българи? Колко от вас се замислят какво се случва, доволни в свинския си комфорт на дивана пред телевизора?

Елена Гунчева-Гривова

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!