Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Иво Христов: ЕС ни нарича прасета! Жална ни майка, ако влезем в еврозоната!

Проф. Иво Христов е убеден, че не бива да влизаме в еврозоната!

Проф. Иво Христов е на едно мнение и с експерта Григор Сарийски, че България не бива по никакъв начин да влиза в еврозоната, защото това ще ни върне векове назад. И думите му са категорични, без никакво преувеличение.

Проф. Иво Христов е твърдо против влизането ни в Еврозоната

Христов смята, че трябва непременно да има референдум и да се търси мнението на народа, защото в момента масово българите са против и то с право. „Само при нас няма референдуми по този въпрос, навсякъде другаде са били проведени такива, искало се е народното мнение. На нас тук някакви същества се опитват да ни налагат и диктуват, все едно сме Северна Корея. Е, не става“, бесен е Иво Христов.

Той добавя, че влезем ли в еврозоната, ще ни причислят към прасетата, както наричат на съкратената абревиатура от английски PIGS – Португалия, също Италия, съседна Гърция и Испания.

„Как ли ще ни нарекат нас, за да ни вместят към тези периферни държави, на които гледат с отвращение едва ли не, като на туземци. Жална ни майка ако влезем там! Сами мислете ако можете, но ето ви пример – дългът ни сега, спрямо БВП е около 24 процента, докато на Италия и на Испания е 150 процента. Е, светна ли ви лампичката и осъзнахте ли кой ще я закъса здраво ако влезем и започнем да плащаме задължителните отчисления?!“, казва проф. Иво Христов.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Източник/ци: Проф. Иво Христов: ЕС ни нарича прасета! Жална ни майка, ако влезем в еврозоната! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!