Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антиевроатлантическо: Депутат от ГЕРБ: Протест? Гей, наркомани, малоумници, тук-там по един професор

"Какъв протест е това? Навън има 15 човека, които са неизкъпани, гей, наркомани, малоумници и тук-там по един професор."

С тези антиевроатлантически думи депутатът от ГЕРБ-СДС Андрей Рунчев е определил протестиращите пред сградата на Народното събрание, където според различни оценки тази вечер се бяха събрали между 1500 и 2500 души. Очакванията на организаторите, че ще дойдат поне 5-6 хиляди души, не се сбъднаха.

За репликата на Рунчев съобщи депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев, който цитира изказване на колегата си от ГЕРБ, направено в пленарната зала, в социалните мрежи. Според думите на Мирчев, е необходимо Рунчев да се извини за думите си.

Протестът пред Народното събрание тази вечер

Авторът на репликата за протестиращите Андрей Рунчев за първи път е депутат в парламента, установи Lupa.bg. Той е станал народен представител от листата на ГЕРБ-СДС. Преди това повече от 10 години е бил в местната организация на ГЕРБ в Бургас и е работил в общината. Бил е директор на общинско предприятие и минава за близък до кмета на морския град Димитър Николов.

В сайта на Народното събрание е посочена само датата на раждане на Рунчев (1977 г.) и че е избран от 2 МИР-Бургас. Срещу "професия", "езици" и "участие в предишно НС" има празни полета. 

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Източник/ци: Депутат от ГЕРБ: Протест? Гей, наркомани, малоумници, тук-там по един професор - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!