Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Норвежката принцеса не послуша майка си: Пример за разпада на Запада

Норвежката монархия е на ръба на колапса. Явната причина е в безкрайните скандали около принцеса Марта Луиз, свързани с годежа й с афроамерикански шаман. Норвегия, от августейшото семейство до последния поданик, показва упадък и разпад, превръщайки се в класически пример за смъртта на западното общество.

Младоженецът на принцесата - "влечуго и фараон"

Норвежката монархия е преследвана от един скандал, следващ друг. По-скоро скандали кипят около 51-годишната принцеса Марта Луиза. И обикновен лаик не знае защо норвежкото кралско семейство е толкова нещастно.

Когато четвъртата в линията за наследяване на норвежкия трон Марта Луиза обяви годежа си с любовника си, когото срещна преди няколко години, докато живееше в Съединените щати, нейният баща, норвежкият крал Харалд V, кралица Соня и цялото кралско семейство направиха гримаси в унисон. Но те се примириха с избора на принцесата.

Факт е, че афро-американецът Дурек Верет стана избраният и сега бъдещият съпруг на Марта Луиз. Не, не става въпрос за цвета на кожата.

Царьград вече писа за трагедията на норвежките монарси. Нека си припомним какъв е смисълът. Дурек Верет нарича себе си "потомствен шаман", "духовен наставник" на холивудски звезди и "общува с духове". В Щатите той е известен като "Шаман Дюрек". Той казва, че "всъщност е влечуго".

Скоро след срещата си с Марта Луиз "шаманът Дюрек" заявява, че "вижда как в минал живот е живял в Древен Египет и е бил фараон", а Марта Луиз в същия живот "е била негова кралица".

Но най-лошото нещо за родителите на Марта Луиз вероятно е, че според шамана дъщеря им има същите видения. Най-общо нарича себе си "ясновидка".

Да не се спираме на факта, че кралското семейство дълго се чудеше какво да прави с влюбената принцеса. Да кажем, че най-възмутен беше нейният брат, престолонаследникът принц Хокон, който смята, че сестра й компрометира кралското семейство. Дори централната държавна телевизия NRK открито и без силно уважение към кралската титла (което е много необичайно за Норвегия и норвежците) написа следното:

"Отдавна беше ясно, че нещо трябва да се направи в случая с принцеса Марта Луиза."

Първо, дворецът обяви чрез официално комюнике, че Марта Луиз се е отказала от титлата „Нейно кралско височество“ и по този начин „се е отклонила от конституционната роля на кралския дом“.

Въпреки това крал Харалд все пак реши да остави титлата на дъщеря си. Но отсега нататък Марта Луиз просто няма да действа от името на кралското семейство и да използва титлата за каквито и да е цели и няма да изпълнява „официални задължения в интерес на кралското семейство“.

Но как да не използва титлата, ако това е основното нещо, което носи доход? И тук започна нова глава от безкрайните скандали около норвежката принцеса.

Продавачи на въздух

Кралската двойка на Норвегия първоначално не коментира работата на Марта Луиз. Дворецът се ограничи да каже на норвежците чрез мениджър за връзки с обществеността, че според тях сега принцесата ще може да управлява собствен бизнес и че тя сама взема решения за своите бизнес дейности.

Но този бизнес, по-точно бизнесът на нейния годеник, е от много странно естество, и най-накрая показа публично зле прикритата човешка реакция на краля и кралицата. Какъв е този бизнес?

"Шаман Дурек" нарича себе си лечител. Използвайки близостта си с кралското семейство, той започна публична продажба на медальони „душевен оптимизатор“ за „възстановяване от коронавирус“. Медальонът струва 2000 норвежки крони (около 190 евро). Всеки може да се присъедини към „живителните сили” на шамана.

Но това не е всичко. Марта Луиз, оставайки принцеса, се опита да стане "покровител на норвежкото здравеопазване", от което официалните служители се отдръпнаха.

"Когато уважавани здравни институции обявиха, че няма да приемат покровителството на принцесата поради ненаучното поведение на нейния годеник, в кралския дворец вероятно беше задействана тревога", - пише на сайта си водещата норвежка телевизионна компания NRK, която е загубила уважение към принцесата.

"Обикновено кралското покровителство е нещо търсено, вид златен прах, който обсипва ежедневния героичен труд на хората. Но когато искат да се отърват от този прах възможно най-бързо, тогава опасността е във въздуха", казаха още те.

Кралицата не се сдържа...

Публичното отхвърляне на Марта Луиза и нейния избраник, екстравагантните му изявления и общият им бизнес, замесен в спекулациите около титлата принцеса, най-накрая доведоха краля и кралицата до необходимостта да се обяснят на своите поданици. Кралската двойка говори на съвместна пресконференция, което се случва изключително рядко.

Крал Харалд V, опитвайки се да запази подобие на благоприличие, каза за измамника, че, според тях, „всичко е наред“, „това е сблъсък на култури“ и че „това, което те имат в Америка, не това, което имаме в Норвегия."

Но той публично обеща да разговаря с „шамана Дурек“ „по семеен начин“. А царица Соня не се сдържа и беше остра в изказванията си по адрес на годеника на дъщеря си:

„Той няма представа какво е царуването. Мислеше си, че може да прави каквото си иска, без никакви задължения към нас“.

На всички им се струваше, че сега кралицата ще възкликне: негодник!

...Но скоро се успокои.

Кралицата не каза това. И връщайки се към сравнително помирителния тон на краля, тя добави:

"Дори и да не сме съгласни, ние сме щастливи един с друг. Имам чувството, че семейството вече е много близко едно до друго, по нов начин, по добър начин."

Кралица Соня завърши, като нарече Дюрек „страхотен човек“ и каза, че „е много забавно с него“. Както се казва, тя започна "за здраве" и завърши "за останалото".

Е, как да не направи добро лице в лоша игра, ако няма какво повече да каже? Срамът на норвежкото кралско семейство се смазва от международната преса, особено от тези страни, които сами са монархии. А във фокуса на вниманието й са думите на шамана, че „за първи път в историята чернокож става член на кралското семейство“.

Но основното е, че никой в Норвегия и на Запад като цяло не вижда откровения сатанизъм, практикуван от „шамана Дюрек“ и принцеса Марта Луиза. Норвежкият крал и кралица също не виждат и не разбират това. В противен случай или принцесата изобщо нямаше право да носи титлата, или просто щяха да изгонят нея и годеника й от двореца. Толерантност в действие.

Норвегия и нейната монархия са екстраполиран пример за катастрофалния път, който следва Европа. Разграждането на обществото чрез насаждането в него на "полови свободи", в което Норвегия е пред останалите, върви успоредно с деградацията на европейските монархии. Те вече не са в основата на вековни традиции, върху които стои и се развива здравото общество.

Тъй като тези монархии са забравили за Бог, одобряват демоничните култове и дори ги допускат в себе си. Какво струват думите на кралица Соня например, че всички в семейството, в което вече е и „шаманът Дурек“, са „доволни един от друг“!

Нейната плаха критика към годеника на принцесата е просто някакъв атавизъм, останал от предишните векове. Но, очевидно, той скоро ще изчезне.

Какво следва от това?

Пишем за това отново, защото в Русия въпросът дали Русия има нужда от монарх, от император, е поставен на дневен ред на обществено обсъждане. Руснаците са убедени, че монархията не може да бъде такава, ако не се основава на вярата в Бога като най-висша ценност и цел на човешкото съществуване.

Монархията не може да се примири със сатанизма и извращенията, оправдавайки това като личен въпрос на най-авторитетните личности. Именно това виждаме в Норвегия, а и в други европейски монархии. Да не говорим за Западна Европа като цяло.

Превод: СМ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Норвежката принцеса не послуша майка си: Пример за разпада на Запада - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!