Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ШОК: Силният кмет на ГЕРБ от Стамболийски Георги Мараджиев крал ток с вендинг машини (400 стр. доказателства)


Георги Мараджиев със своя гуру в далаверите Баце

Депутатът от Стоян Таслаков хвърли бомба в ефира и разкри, че кметът на Стамболийски – задържан и освободен още вчера – Георги Мараджиев, е крал ток чрез вендинг автомати, поставени в града.

„Подал съм няколко сигнала за дейността на кмета на Стамболийски – до полицията и до прокуратурата. Преди няколко месеца разкрих, че фирма, близка до него, е поставила вендинг автомати без да се отчита консумацията на ток и без договор.

Събрани са 400 страници с доказателства, става дума за 40-50 автомата“, обяви сензационно народният избраник пред Нова телевизия.

Кметът на Стамболийски: Това е репресия, опитват да смачкат силните кметове на ГЕРБ (ВИДЕО)

По думите му има и доста други сигнали от фирми, на които е длъжник. „Вземал е назаем и материали, с които да строи. Използват се средства от данъците, а не евросредства за негови цели. Не искам гражданите на Стамболийски да бъдат тормозени, за което имам сигнали. Той влиза в конфликти с тези, които не гласуват за него“, смята той.

Според него кметът на Стамболийски и координатор на хунтата за Пловдив има личен мотив срещу него. „Той не успя да влезе в мой имот, а от тротоара написаха протокол, че стълбите ми са незаконни. Винаги когато Мараджиев опитва да се скрие, вместо да говори за скъпите си придобивки, говори за роднините на хората в града“, коментира Таслаков.

Струва ли си да сме добри?

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Източник/ци: ШОК: Кметът от ГЕРБ Георги Мараджиев крал ток с вендинг машини (400 стр. доказателства) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!