"Аз съм лице на кампания за борба с насилие не само над жени."

Lilia Bozhkova

До момента
ТЯ не успява да ме убеди във версията си.
Иииии
Докато пиша тези редове....
Тя изплю камъчето:
"Аз съм лице на кампания за борба с насилие не само над жени."
Припомням желанието на определени соросоидни и други НПО с външно финансиране и политическата формация ДБ да прокарат ИК и всички други джендър идеологии.
Край!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Явор Дачков: Акцията на актрисата Диана Димитрова е политическа

Явор Дачков

Няма нищо общо със справедливостта, насилието и прочее

Истанбулската конвенция се завръща с нова сила, по-агресивно отпреди

Акцията на актрисата Диана Димитрова е политическа и няма нищо общо със справедливостта, насилието и прочее. Това стана ясно от несвързаното ѝ интервю по бТВ, което трябваше да бъде нещо като манифест на новопръкналото се движение me too на родна почва. Понеже актрисата е слаба, основните опорни точки в този манифест бяха издекламирани без контекст и несръчно, което издаде и замисъла.

На въпроса защо сега, жената си каза в прав текст, че е лице на кампания. Преди години Димитрова не е подала жалба в полицията, нито си е извадила медицинско свидетелство, което би било напълно логично с оглед на справедливостта и съдебните процедури.

В последните месеци Европейската комисия и останалите европейски институции отпуснаха огромни средства под претекст за борба с домашното насилие, а всъщност за пропаганда на джендър идеологията. В последните месеци имаше и нова резолюция на ЕП, която с императивен тон подкани всички европейски страни да приемат Истанбулската конвенция. В речта на новоизбрания председател на ПЕС Стефан Льовен, която произнесе в Берлин преди два месеца, приемането на Истанбулската конвенция от всички страни членки на ЕС бе посочено като основен приоритет.

Източник/ци: Акцията на актрисата Диана Димитрова е политическа - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!