Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето го Сашко в болничната стая

Тъпи сме и затова ни лъжат за аутиста Сашко: БЕЗ ВЪПРОСИ СЛЕДВА ЕУФОРИЯТА ПОКРАЙ ЕДНО „НАМИРАНЕ“

Таткото на Сашко умили нета със снимка на малчугана от болничната стая. Последваха хиляди реакции и коментари за броени минути, забеляза Lupa.bg.

"Да ви е жив и здрав! Докато го търсехме, някак заобичахме това прекрасно дете", "Душичка малка, не те познавам, но те заобичах като мое дете!", "Боец малък, бъди жив и здрав! Бързо възстановяване!" - такива са само част от коментарите под снимката на оцелелия Сашко. 

Намереният Сашко страда от детски аутизъм вижте лекция за аутизма от моя безплатен дистанционен курс по специална психотерапия във Фейсбук

Припомняме, че момчето по-рано беше изведено от реанимацията в "Пирогов", в която беше прието, след като го откриха в събота.

"Детето е в много добро състояние, няма някакви наранявания, които да имат пряка опасност за живота или здравето му, възстановява се адекватно, според, разбира се, основното му състояние, което е. Смятаме, че всичко ще продължи и ще мине, както трябва", съобщи на брифинг тази сутрин директорът на "Пирогов" д-р Валентин Димитров

Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен

Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ

Източник/ци: Ето го Сашко в болничната стая - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!