Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Случайно ли ден след като вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че има разследвания за финансови престъпления на политически лидери, и от ГЕРБ, и от БСП му поискаха оставката

В петък, 11-и ноември, в „ЕвроДикоФ“:

Паметен ден за БТВ! Бойко Борисов – 35 минути в ефира, Венелин Петков по Радио „София“ за пръв път говори за огромния натиск от ГЕРБ спрямо него. Как Борисов удари звучен шамар на БТВ и как сайтът „Сега“ го уличи в нагла лъжа…

Случайно ли ден след като вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че има разследвания за финансови престъпления на политически лидери, и от ГЕРБ, и от БСП му поискаха оставката.

Веселин Банков е синдикът, който твърди, че отговорен служител от НАП му е поискал подкуп от 250 хил. лв, и то от името на шефа на НАП Борис Михайлов. Банков – с всички подробности по случая в „ЕвроДикоФ“. А как реагираха Михайлов и факторът от НАП, поискал подкупа, на поканата за интервю.

Защо бившият шеф на Антикорупционната комисия адв. Черногорски твърди, че ако нямаше двоен аршин от страна на КПКОНПИ, Весела Лечева отдавна нямаше да е министър, каквато съдба сполетя например, бившия кмет на Благоевград. Какви смущаващи факти откри Черногорски, заравяйки се в документите на сдруженията, които все още (според ТР) ръководи Лечева.

Още един ВИП обвиняем осъди прокуратурата. Александър Томов ще получи 50 хил. лв. след 8 години разкатаване по съдилищата заради обвинението, че е източвал „Кремиковци“ и ЦСКА. Но защо е крайно недоволен от присъдената сума? Той искаше ½ милион.

Шефът на сдружение БОЕЦ Георги Георгиев не се харесва на много хора, но в сряда с документи разкри нагла далавера как апетитен имот в най-скъпия квартал на София е продаден на 5 пъти по-ниска цена с любезното съдействие на сегашния служебен областен управител.

Някога с мъжкото си поведение служебните министри Кирил и Асен с основание накараха огромен брой хора да гласуват за тях. Откакто бяха на власт, и особено в сегашния Парламент, те се превърнаха в объркани, безпомощни и страхливи хора, които правят гаф след гаф, кой от кой по-отвратителен. Всички факти – в петъчното издание.

Един, който беше заплашен с три дела, и който по абсурден начин каза на подчинена следователка (и то пред група отбрани мъже полицейки шефове): „ти свирка ли си му правила на този, че така се отнасяш към него“… същият този, който отдавна трябваше да бъде изхвърлен от системата, в сряда с пълно единодушие на прокурорската колегия, бе избран за шеф на НСлС. А „ЕвроДикоФ“ още чака отговор на писмото ни: „Откъде са 540 хил. лв., които 20-годишният му син плати за два апартамента в баровски комплекс в Бояна?“

Българското правосъдие продължава да показва животинското си лице в новия епизод от сагата „Иванчева и Петрова“. Без предупреждение, без никаква възможност за законово уреждане на статута на едногодишното й дете, Иванчева бе замъкната в сливенския затвор.

Благодарение на журналистическо разследване стана ясно кой шеф на голяма строителна фирма, която по времето на Борисов през годините е взела близо 300 млн. от държавни поръчки, е дал 23 милиона от изнесените в чували пари, за да купи хотел. Стана ясно кой е хотелът и къде се намира. Подробности – от авторите на разследването.

„ЕвроДикоФ“ – петък – 20 ч.

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

Източник/ци: Случайно ли ден след като вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че има разследвания за финансови престъпления на политически лидери, и от ГЕРБ, и от БСП му поискаха оставката – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!