Следвайте "Буднаера" в Телеграм

А беше време, когато Бойко Борисов изпращаше правителствения самолет и хеликоптери да прибират пострадали българи… Е, Кирил Петков няма такива намерения

May be an image of 1 person and flower

Sonia Koltuklieva: А беше време, когато Бойко Борисов изпращаше правителствения самолет и хеликоптери да прибират пострадали българи… спомнете си само за трагедията с потъналия кораб с български туристи на Охридското езеро.

Е, Кирил Петков няма такива намерения, при него всичко е (злощастни) PR-акции.

Забелязахте ли, дори няма щаб за управление на кризата вследствие на руско-¿-кр@ ин ската война?!

Да, Кирил Петков изпрати самолет да вземе от Брюксел един-единствен пътник, за да го направят министър на отбраната. Защо да мисли за българите, изпаднали в беда?!

Антоан Георгиев, консултант от Пловдив: А нашият премиер, разреши един полет на руснаците да си приберат хората, а забрави да поиска реципрочно да качат стотината българи, които искат да се прибират. Страшен стратег и дипломат е този Кирчо. Сега ще трябва да се прибираме през Турция, където до сряда са останали билети от 1800€

Sonia Koltuklieva: Министърът на транспорта Николай Събев, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков и управляващото семейство Лорер с многобройните имоти, предложиха ли да подслонят бежанци от руско-¿-кр@ ин ската война?

Сериозно питам.

Киро с адмирации за з€л€н с₭и! aзовци взривили сграда с 200 души за да спрат евакуацията! Свидетелски разказ на ¿-кр@ ин ец как са разстрелвани тези, които искат да напуснат града!

з€л€н с₭и е на бЕло цял свят го знае, ама, набират доброволци чрез официалната фейсбук страница на посолството на ¿-кр@й н@ в България!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!