Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро с адмирации за з€л€н с₭и! aзовци са взривили сграда с 200 души за да спрат евакуацията! Свидетелски разказ на ¿-кр@ ин ец как са разстрелвани тези, които искат да напуснат града!

Това е Кива, депутат от Радата, бивш съветник на Аваков. Чуйте го за з€л€н с₭и, яко го храни, почна борбата за власт.

aзов в М@ри у пол са взиривили сграда с 200 души (!!), за да спрат евакуацията. Там, както казах, ще е най-кърваво.

May be an image of fire and outdoors
Daniel Bojilov: Батальонът "aзов" взриви жилищна сграда в М@ри у пол, 200 души са под развалините!
Коментар от з€л€н с₭и нещо?

з€л€н с₭и са го прехвърлили в Щатите, уж за да се изказва пред Конгреса, но за да го държат заложник да не подпише примирие.

Кирил Петков разговаря по телефона с з€л€н с₭и: Изрази адмирации към лидерството и куража му

Петков изрази адмирации към лидерството и куража, които з€л€н с₭и всеки ден демонстрира, давайки сила на ¿-кр@ ин ския народ, изправен пред братоубийствена война.

Българският премиер подчерта пълната подкрепа на страната ни към всички ¿-кр@ ин ци. Петков бе категоричен, че всеки, който бяга от войната, ще бъде посрещнат у нас така, че да се чувства като у дома си, а българските институции ще му окажат необходимата помощ. За целта са ангажирани служби и министерства, които още от границите ни подпомагат бежанците. /epicenter.bg/

Явно към преврат се върви и Щатите най-вероятно няма да признаят новата власт. Искат да се отприщи партизанщина и т.н.

Паралелно Полша стана хъб за ислямски наемници, които се прехвърлят от базата Ал-танф Сирия.

Много нацисти са избягали и в Молдова. Напоследък само мъже напускат границата, въпреки заповедта да не се пускат мъже, тарифата е 150$ на граничар и минаваш.

Todor Angelov Angelov: Днес от 10 до 16 ч. има примирие за евакуация. От заявените 200 000 бежанци в М@ри у пол и 15 000 Волноваха не е дошъл нито един. Нито един!!! Това е статистически невъзможно. Защото става въпрос за заложници.

Достъпа до складовете на Червения кръст в М@ри у пол също е спрян от неонацистите.

Е къде е запада? Още ли Путин е агресор? А да протестират нещо? Говорим за град милионник, заложник!

Обаче кадри от дронове показаха, че нацистите активно използват времето да се прегрупират.

Руското командване да се взема в ръце и да започва да действа по-рязко и по-бързо, ясно е, че ще има жертви, ама така с тези преговори и т.н. ще стане много по-страшно!

Пак да повторя, говорим за цял град заложници.

Оппа! Путин им намекна, току що.

Ако продължават така им слага хикс на държавата.

Днес имаше примирие от 10 до 16 ч., от М@ри у пол няма 1 излязъл човек, а нацистите взривиха блок и убиха 200. Пак казвам, ще стане страшно там! Надявам се взимат мерки за спец. операция, защото на практика нацистите там не се подчиняват на никой и са взели един град за заложници. Това е истината.

Тодор Ангелов

П.П. ¿-кр@ ин ец разказа как укранацистите са блокираха местните жители на Волноваха и не са им позволили да напуснат града, а тези, които са се опитали да го напуснат, са били застреляни: „Моят приятел се опита да си тръгне с дете в колата към Курахово, но попадна под тежък огън. Цяло чудо е, че успях да премина.“

В Мариопул ситуацията е била съща. По време на хуманитарния коридор, който беше предложен от Русия, между 10:00-16:00 нито един човек не е допуснат да мине.

afera.bg

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: aзовЦИ СА ВЗРИВИЛИ СГРАДА С 200 ДУШИ ЗА ДА СПРАТ ЕВАКУАЦИЯТА! СВИДЕТЕЛСКИ РАЗКАЗ НА ¿-кр@ ин ЕЦ КАК СА РАЗСТРЕЛВАНИ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАПУСНАТ ГРАДА! – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!