Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов се стопи в опозиция, света се обърка (СНИМКИ)

Бойко Борисов сензационно: Ако бях аз на власт, война в ¿-кр@й н@ нямаше да има

Лидерът на ГЕРБ е загубил 20 килограма за няколко седмици

Бойко Борисов се стопи в опозиция (СНИМКИ)
May be an image of 1 person and text that says 'леонид георгиев is with Leonid Georgiev. 22 September 2021 at 16:08 Facebook for Android откакто го няма бойко, TOK и газ скочиха c 300%, инфлацията расте, международните отношения се изостриха, HATO и EC ca пред разпад, пожари и наводнения.. ако не го върнем на следващите избори, не ми се мисли, приятели.. Like Comment Share'
Facebook

Бившият премиер Бойко Борисов демонстрира във фейсбук отлична партийна форма, а от среща с младежите на ГЕРБ в Хисаря - и нов външен вид. От снимки с новото поколение гербери се вижда, че сакото на лидера им виси и той драстично е свалил килограми в последните седмици.

Твърди се, че откакто депутатите на Борисов са опозиция в Народното събрание, той е загубил не по-малко от 20 кила. Но все още не е подменил гардероба си, видно от кадрите днес.

Иначе пред младоците той обясни по повод руската инвазия над ¿-кр@й н@: "Да, когато е могло, съм защитавал Путин. Но сега не мога да кажа, че правилно е влязъл в ¿-кр@й н@. Само си представете - раздават шинели, пушки, какво става с майка ти, баща ти, приятелката ти? Все славянски народи сме. Православни. Дори няма религиозна причина. Какво ни става - не знам". 

"Темата днес е война. Колкото и президентът Радев и военният министър да се опитват да я представят като конфликт, инвазия… когато столицата Киев е под обстрел - това е война", отсече лидерът на ГЕРБ. И допълни: "Колкото и да се мъчат да оневинят агресията и бруталността, няма как демократичният свят да го приеме. Нищо не оправдава войната и човешките жертви". 

Неговата прогноза е, че военният конфликт ще е дълъг, ще вземе много жертви и ще се трансформира в гражданска война. 

А за ГЕРБ е категоричен: "Изчегъртването” невъзможно!"

Източник/ци: Бойко Борисов се стопи в опозиция (СНИМКИ) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!