Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов сензационно: Ако бях аз на власт, война в ¿-кр@й н@ нямаше да има

Бойко Борисов сензационно: Ако бях аз на власт, война в ¿-кр@й н@ нямаше да има

May be an image of 1 person and text that says 'леонид георгиев is with Leonid Georgiev. 22 September 2021 at 16:08 Facebook for Android откакто го няма бойко, TOK и газ скочиха c 300%, инфлацията расте, международните отношения се изостриха, HATO и EC ca пред разпад, пожари и наводнения.. ако не го върнем на следващите избори, не ми се мисли, приятели.. Like Comment Share'
Facebook

Бойко Борисов сензационно: Ако бях аз на власт, война в ¿-кр@й н@ нямаше да има.

„Това ще се отрази на всички. Дипломатически действия и същевременно дипломацията да се опита да ги спре. Това бих направил аз. Такива действия са санкции и какво би трябвало да следва, ако се спрат.

Премиерът Кирил Петков може да направи това, което правих аз – спирах ги едните, инвестирахме, прекарвахме газ, пазихме туризма. Срещата щеше да е във Варна, ако бях аз“. Борисов припомни как е организирал среща на трима държавни глави и Ердоган и е приключил проблема на ескалация и военни действия на Турция.

„Ако беше на власт канцлерът Меркел, нямаше да се стигне до тази ситуация e“, е сигурен Борисов. „Това, което всички очаквахме, се случи, говорил съм го и преди години, но се оказах лош пророк. И децата знаеха, че с края на Олимпиадата в Китай ще започнат тези действия. Обикновено критикуваме и правителството, и президента, като опозиция това ни е работата. Но не мога да скрия, че за първи път, с всичките условности, те се опитаха да дадат някаква правна рамка на това, което се случва. Аз съм инструктирал депутатите да не приемат декларация, ако в нея не присъства „санкции“.Както и да се опитват да го наричат – инвазия, военна операция, то си е война.

Това е все едно да бомбардират Бояна, Варна, Стара Загора, а ние да казваме, че това било някаква си военна операция.

Това е война по цялата територия на суверенна държава“, възмути се Борисов. Изрази притеснение и в икономически аспект заради възможния спад на стокооборота между България и ¿-кр@й н@ и Русия, а и като цяло ефектите върху търговията на Европейския съюз, като посочи, че следвало да се направи план за да се тушират негативните ефекти. пълна поддръжка за управляващото мнозинство, ако вкарат в парламента предложения, свързани с подобряване на отбранителните способности на българската армия. Да се осигури коридор на всички Българи от ¿-кр@й н@, които искат да дойдат у нас заради опасността от военна агресия срещу цивилното население“, настояват още бившата управляваща партия. Борисов дори се притесни, че в парламента има две партии, които не са пожелали да подпишат декларацията на НС.

Кристиян Коев

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Путин: НАТО излъга, че няма да превзема България, а я превзе! Сега ще си плати

Източник/ци: Бойко Борисов сензационно: Ако бях аз на власт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!