Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вучич: Ще осъдя Русия, когато з€л€н с₭и осъди агресията на НАТО срещу Сърбия


з€л€н с₭и

Сръбският президент Александър Вучич заяви, че “ще осъди признаването на независимостта на сепаратистките региони в Източна ¿-кр@й н@, когато президентът на тази страна Володимир з€л€н с₭и осъди по телевизията агресията на НАТО срещу Сърбия през 1999 г.“, съобщават сръбските медии.

Реакцията му е в отговор на изявлението на ¿-кр@ ин ския посланик в Сърбия Олександър Алесандрович „че ¿-кр@й н@ и ¿-кр@ ин ският народ очакват Сърбия да осъди вчерашния ход на Русия да признае независимостта на Донбас.“

"Ние сме малка страна и не желаем да се лишаваме от възможността да продължим приятелството си с някого и по никакъв начин не решаваме за съдбата на ¿-кр@й н@. Но ако това е така, призовавам г-н Александрович да се обади на президента на своята страна г-н з€л€н с₭и и да го помоли тази вечер по телевизията да осъди ужасяващата и трагична агресия срещу Сърбия, осъществена от САЩ, Великобритания, Германия и други страни, и съм сигурен, че той ще го направи. Веднага щом го направи, с удоволствие ще откликна на призива и ще отговоря на молбите му“, каза Вучич пред сръбската телевизия "Пинк" във вторник в Монако, където е на посещение.

Александър Вучич повтори, че политиката на Сърбия е военен неутралитет, но сръбската политика не е неутрална и няма да се отказва от традиционни приятелства.

Сърбия винаги е подкрепяла целостта на ¿-кр@й н@ и няма промяна по този въпрос, допълни той.

Путин призна късно снощи независимостта на т. нар. Донецка и Луганска републики и нареди там да бъдат изпратени войски, отричайки същевременно да има планове за инвазия. 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Вучич: Ще осъдя Русия, когато з€л€н с₭и осъди агресията на НАТО срещу Сърбия | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!